Haal de lente in huis

Het is weer tijd om het voorjaar in huis te halen. De dagen worden langer en er zijn weer vaker mooie zonnige dagen. Dit zorgt voor voorjaarskriebels bij veel mensen. Heerlijk het huis opruimen en opfrissen met nieuwe woonaccessoires. Haal lichte en vrolijke kleuren in huis en combineer buiten met binnen. Zo kunt u deze lente optimaal genieten van uw interieur. Benieuwd hoe u met kleine aanpassingen uw interieur lente klaar kunt maken? U leest het in ons woonblog!

Lente interieur

Voorjaarsaccessoires

Om te beginnen kunt u uw interieur een lentelook geven door andere sierkussens op uw bank te leggen. Gebruik een lichte kleur sierkussen met een opvallend detail, zoals een knoop of een sierdiamant in het midden voor een leuk effect. Ook een sierkussen in een andere stof staat erg mooi, zo krijgt de bank meer diepte. De kleur van de sierkussens kunt u heel goed combineren met de kleur van de woonaccessoires. Zo krijgt u een geheel in uw interieur welke woonstijl u ook heeft. Dit kunnen woonaccessoires zijn zoals kaarsen in een kandelaar of op een decoratietray. Hier kunt u ook leuke accessoires bij leggen voor de Pasen. Dit kan ook in een mooi windlicht of onder een stolp. Naast Paasdecoratie kunt u deze items altijd erg leuk aanpassen aan het seizoen. Haal hierbij buiten naar binnen door mooie takken, planten en bloemen te gebruiken. Natuurlijk kan dit ook in een mooie vaas of vaasjes gezet worden op een bijzettafel of een bijzetkastje. Zo creëert u prachtige persoonlijke hoekjes in uw lente interieur.

Lente woondecoratie

Windlicht Speciaal | Decoratie Stolp Big

NATUURLIJKE KLEUREN EN MATERIALEN

Trend van deze lente is om natuurlijke kleuren en materialen te gebruiken. Kernwoorden hierbij zijn rauw, stoer, natuurlijk, warm en een tikje industrieel. De beleving en het persoonlijk maken van het interieur is dit voorjaar belangrijker. Maak uw interieur persoonlijk door verschillende meubels bij elkaar te zoeken. Juist de combinatie zorgt voor een uniek interieur. Frisse natuurlijke kleuren zoals donkergroen, grijsblauw en donkerblauw zijn naast de aardetinten helemaal in om uw interieur af te stylen.

Lente kleuren

Natuurlijke materialen zoals rotan, glas en vintage rvs kunt u met elkaar combineren. Bijvoorbeeld een stoer vintage dienblad met een mooie glazen decanter met water of een waterdispenser met rieten houder. Ideaal voor een warme lente dag. Deze items kunnen ook heel goed buiten gebruikt worden.

Meubelen voor buiten

Wanneer het buiten weer heerlijk zonnig is dan kunt u heerlijk buiten zitten. Omdat dit voorjaar natuurlijke materialen helemaal in zijn mag een Rotan meubel zoals een heerlijke ligstoel of fauteuil niet ontbreken. Leg hier op een mooi kussen, vacht of plaid voor de nog wat frissere avonden. Gezellige woonaccessoires mogen hierbij niet ontbreken, dit maakt uw interieur zowel buiten als binnen helemaal af. Zoals een mooi tuinbeeld of items uit onze nieuwe collectie white wash rotan. Deze items zorgen voor een unieke sfeer!

Lente bartafel

LAAT U INSPIREREN

In een handomdraai maakt u uw huis helemaal klaar voor het voorjaar. Heeft u nog leuke tips welke u zelf altijd thuis gebruikt? Laat het ons weten. Volg onze Facebook, Instagram en Pinterest pagina voor heel veel wooninspiratie dit voorjaar. Kom ook gezellig langs in één van onze woonwinkels en laat u inspireren voor een lente make-over. Onze adviseurs staan voor u klaar en helpen u graag bij het maken van de beste keuzes voor uw lente interieur. Ook kunnen zij u helpen bij het samenstellen van een plateau met kaarsen en decoratie, geheel afgestemd op uw wensen. Of maak vrijblijvend een met één van onze ervaren interieuradviseurs. Zij geven u graag een gedegen en vrijblijvend advies waarbij uw woonwensen centraal staan.