Landelijke eetkamerstoelen voor gezelligheid en sfeer

De landelijke woonstijl is één van de meest populaire interieurstijlen van Nederland. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want een landelijk interieur straalt rust en gezelligheid uit en is met veel andere woonstijlen te combineren. Zo kunt u een landelijke woonstijl bijvoorbeeld heel goed combineren met klassieke, industriële en moderne elementen. Daarbij is de landelijke woonstijl geschikt voor ieder budget. In dit artikel bespreken we de kenmerken van een landelijke eetkamer en geven we wat inspiratie voor de aanschaf van landelijke eetstoelen

Landelijke eetkamerstoelen

Landelijke eetkamerstoel Lili | Landelijke Eettafel Matzoe Gustav | Kandelaar

Creëer een landelijke eetkamer!

Landelijke interieurs worden gekenmerkt door hun pure en doorleefde uitstraling en het gebruik van natuurlijke materialen. We zien hierbij voornamelijk hout maar ook wel natuursteen en bamboe, al dan niet aangevuld door wol, katoen, linnen, schapenvachten en koeienhuiden. Ook de kleuren zijn veelal natuurlijke tinten, zoals bijvoorbeeld bruin, beige, taupe, crème, (gebroken) wit en grijs. Een landelijke eetkamer krijgt pas echt een landelijke stijl als alle meubels en woonaccessoires op elkaar zijn afgestemd. Bijvoorbeeld door eetkamerstoelen in dezelfde stijl als de eettafel te kopen. Wist u dat Rofra Home de mogelijkheid biedt om maatwerk meubelen te maken? Op basis van uw voorkeuren en naar wens in overleg met de interieuradviseur worden uw persoonlijke eetkamerstoelen landelijke stijl ontworpen en op maat gemaakt. U profiteert daarbij van een hoge kwaliteit en zeer scherpe prijs. 

Eetkamerstoelen landelijke stijl

Landelijke eetkamerstoelen zijn in de eerste plaats functioneel en comfortabel, en worden doorgaans gekenmerkt door een robuust karakter en natuurlijke uitstraling. Eetkamerstoelen in landelijke stijl zijn ook vaak bekleed met stoffen van natuurlijke materialen, zoals katoen en linnen. Maar ook riet en een bekleding van bont of leder kan erg goed in een landelijk interieur. De eetkamerstoelen met een gecapitonneerde rugleuning geven een klassieke twist aan een landelijke eetkamerstoel. Doormiddel van knopen ontstaan er zachte kussentjes, niet alleen erg comfortabel maar ook erg trendy. De houten stoelpoten kunnen recht zijn of juist sierlijk gebogen. De landelijke eetkamerstoelen met armleuning hebben een extra luxe uitstraling en zijn zeer comfortabel. Deze stoelen zijn ideaal om aan de eettafel te zitten en tijdens een lang diner extra te ontspannen. 

 Landelijke eetkamerstoelen

Landelijke eetkamerstoel Devil leder goat | Landelijke rieten eetkamerstoel Retno | Landelijke gecapitonneerde eetkamerstoel Salida

Eetkamerstoelen met landelijke uitstraling persoonlijk ervaren

Rofra Home biedt u online een diversiteit aan landelijke eetkamerstoelen. Voor de persoonlijke beleving bent u echter ook van harte welkom in een van onze ruim twintig filialen in Nederland. Daar hebben wij nog veel meer eetkamerstoelen in landelijke stijl beschikbaar. Bijvoorbeeld landelijke eetkamerstoelen met ruiten stiksels. Wij bieden u een sterk onderscheidende collectie, waarbij de landelijke eetkamerstoelen stuk voor stuk bijzonder zijn qua design en materiaalgebruik. Mocht u online niet de ideale landelijke eetkamerstoelen vinden, dan ontvangen wij u graag persoonlijk. Wij zijn iedere zondag geopend en bieden een tijdloze collectie. Een collectie met landelijke eetkamerstoelen, maar ook met eettafels in deze stijl die echt uniek te noemen is. Het meubelaanbod dat wij beschikbaar hebben, vindt u dan ook nergens anders. Kom gerust langs. Wij zijn ook op zondag open. 

 Landelijke eetstoelen

Landelijke eetkamerstoel Salida | Landelijke eettafel Cincinnati