Tijdloze kasten in alle kleuren en maten

Tijdloze kasten zijn populair. Daar is een reden voor. Bij het kopen van een kast wil je er natuurlijk zolang mogelijk plezier aan beleven. Bij een trendgevoelig meubelstuk is die tijd maar beperkt, want de trend gaat voorbij. Dus ben je er vaak sneller op uitgekeken. Om dan bij de tijd te blijven, koop je volgens de laatste trend weer een nieuwe kast. Dat hoeft echter niet als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de tijdloze kasten in alle kleuren en maten van Rofra Home. Een eenmalige investering staat dan garant voor jarenlang genieten. Trendgevoelige personen zijn echter steeds weer geld kwijt om het interieur volgens de laatste trends in te richten.

Wandkast Grand Salem

Wanneer is een kast tijdloos?

Ieder jaar worden er woontrends neergezet voor het interieur. Tijdloze kasten kunnen daarbij onderdeel zijn van het grote geheel. Als het gaat om een woontrend is er sprake van een specifiek design, stijl of uitgesproken kleur. Dat wil niet zeggen dat tijdloze kasten geen bijzonder ontwerp kunnen hebben of in een fraaie kleur worden ontworpen.

Het kenmerk is juist dat er sprake is van een design dat naadloos aansluit op verschillende interieurstijlen. Voor wat betreft de kleuren en maten telt vooral de persoonlijke keuze en de grootte van de woning. Tijdloze kasten worden namelijk in alle kleuren en maten aangeboden in de collectie van Rofra Home. Als meubeldeskundig ontwerper en maker weet Rofra Home als geen ander het onderscheid te maken. Hierdoor ontstaan er unieke kasten met een origineel design die als vanzelf meegaan in de elkaar opvolgende woontrends.

Wandkast Warnick

Eenheid in het interieur

Eenheid in de basis van het interieur is de kern van een tijdloos karakter. Die eenheid creëer je door de grote meubelstukken in een bij elkaar passende stijl te kiezen. Zo kunnen tijdloze kasten gecombineerd worden met een bankstel en eethoek in dezelfde stijl. Dit vormt een krachtige basis en uiteraard hoeft niet alles tijdloos te zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om woonaccessoires aan te schaffen die wel op een bepaalde trend gebaseerd zijn. Op deze manier wordt aan het interieur volgens de laatste woontrends steeds een andere touch gegeven.

De feel en look veranderen daardoor niet drastisch, maar heel subtiel. Overigens kun je het tijdloze karakter ook van de andere kant benaderen. Door bijvoorbeeld voor een trend te kiezen die als blijvend wordt aangemerkt. Een bekend voorbeeld hiervan is het industriële interieur. Als je voor deze stijl een voorkeur hebt, schaf je een industriële kast aan die voor jou het tijdloze element vormt in het interieur. Hout is overigens materiaal dat vaak als basis gebruikt wordt voor tijdloze kasten en altijd hun charme behouden.

Wandkast Dijon

In alle kleuren en maten

Zo zie je maar weer dat er van alles mogelijk is op het gebied van tijdloze kasten. Voor wat betreft de maat en de kleur volg je simpelweg je persoonlijke smaak. Rofra Home maakt de kast zoals jij die wilt. Er is namelijk veel mogelijk om een kast uit de meubelcollectie verder naar wens samen te stellen. Dat betreft de kleur, maar zeker ook de maat. Iedere inrichting heeft weer andere afmetingen en kent een andere sfeer en stijl. Rofra Home presenteert dan ook een collectie met tijdloze wandkasten en dressoirs die op maat samengesteld de basis vormen voor een schitterend interieur. Kom langs in één van onze woonwinkels en bekijk het aanbod kasten!

Wandkast Birmingham