Robuuste industriële tafels

Iedereen heeft zo een eigen voorkeur qua inrichting en stijl. Dat is ook juist leuk. Zo is elk huis anders ingericht. Het interieur levert bovendien een grote bijdrage aan de sfeer in huis. Industriële tafels zijn daar een perfect voorbeeld van.

De tafels met een industrieel karakter hebben een robuuste uitstraling. Dat zorgt voor een stoere look. Het leuke van industriële tafels is dat deze als uniek object in huis kunnen worden geplaatst. Of de tafel kan onderdeel zijn van een compleet industrieel interieur. Of zelfs als onderscheidend meubelstuk ingepast worden in een interieur in een hele andere stijl.

In elk geval is deze stijl helemaal hip en trendy. De populariteit ervan heeft er voor gezorgd dat er momenteel een enorm aanbod is van industriële meubelen met tafels, eetkamerstoelen en banken.

Industriële tafel Munggur

Perfecte combinatie van materialen

Het kenmerkende van industriële tafels is de combinatie van materialen. Hout en staal gaan bijvoorbeeld prima samen en zorgen gecombineerd voor de unieke look.

Het hout dat gebruikt wordt voor dit soort meubels is vaak al doorleefd. Dat geeft de tafel dan ook een fantastisch verweerd karakter. In een interieur mag ook gezien worden dat er wordt geleefd. Verweerd hout laat zien dat er geleefd is of geeft althans de indruk.

Vaak is het blad van hout en is het onderstel van metaal, staal of ijzer gemaakt. Bij een voorkeur voor industriële tafels is het natuurlijk mogelijk om zowel een salontafel, bijzettafel als eettafel aan te schaffen. Of een van deze meubelstukken als blikvanger in het interieur te nemen.

Eettafel Yosimite

Ruimtelijk effect

Het bijzondere van een industriële tafel is dat er op de een of andere manier een ruimtelijk effect door ontstaat. Dat komt door het design en de samenstelling van het ontwerp. Dat is namelijk vaak enigszins minimalistisch en toch ook wel strak, maar wel op een originele manier strak. Voor overbodige tierelantijntjes is er geen plek bij de industriële tafel.

Het minimalistische karakter draagt natuurlijk bij aan het ruimtelijk effect. De vorm van het meubelstuk draagt daar verder aan bij. Een rond ontwerp geeft een heel ander beeld van de ruimte dan een vierkante of rechthoekige industriële tafel.

Wie voor de stoere en robuuste look gaat, kan zich uitleven met het aanbod van Rofra Home. Wij komen tegemoet aan de wensen op het gebied van industriële tafels. Of laten zelfs wensen in vervulling gaan met een perfect op maat gemaakte industriële tafel. Deze week is er zelfs een mooie actie wanneer u een mooie eetkamerset wilt samenstellen. Kom gezellig langs in één van onze winkels en profiteer van scherpe aanbiedingen.

Actie Bellisimo