Uitgelicht: Industriële lampen

Verlichting is onmisbaar in een woning. Naast een functionele functie brengen lampen ook de gewenste sfeer in huis. De lamp die u kiest is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak, uw woonstijl en de ruimte. Deze keer worden industriële lampen uitgelicht. De populariteit van deze lampen neemt steeds verder toe en dat is niet zo gek. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen passen ze eigenlijk in elk interieur. De robuuste en stoere uitstraling van de industriële lampen maakt dat ze zo populair zijn. Wat vindt u van deze stijl verlichting?

Industriële hanglampen

Een ware trend

Dat industriële lampen een ware trend zijn moge duidelijk zijn. Deze lampen zien we steeds vaker terug komen. Niet alleen in industriële interieurs maar juist ook in landelijke en moderne woonstijlen. Durf verschillende items van verschillende stijlen te combineren. Daarbij is het niet nodig dat alles op elkaar is afgestemd. Juist de combinaties van verschillende stijlen zorgt voor een unieke beleving. Combineer industriële hanglampen bijvoorbeeld eens met een robuuste, houten eettafel of kies voor een staande industriële lamp voor naast uw sofa.

Functioneel en stijlvol

Staande lampen, ook wel vloerlampen genoemd, zien we vaak terug in de woon- of slaapkamer. Deze lampen geven niet alleen sfeer aan uw interieur, maar zijn ook erg functioneel. Bijvoorbeeld als u een boek of de krant wilt lezen en daar extra licht bij wilt hebben. Vaak worden deze staande lampen dan ook naast een bank, fauteuil of stoel geplaatst. De industriële staande lampen zijn een stoere toevoeging op uw interieur en zijn in hoogte verstelbaar zodat u de lamp altijd op de gewenste hoogte kunt afstellen. Naast staande lampen zijn er natuurlijk ook industriële hanglampen verkrijgbaar. Deze zien we vaak boven een eettafel hangen, maar misstaan ook zeker niet in de hal, slaapkamer of andere ruimte. Doordat er verschillende uitvoeringen en soorten industriële hanglampen zijn, is er altijd een exemplaar dat past bij uw stijl. 

 Industriële lampen

Vloerlamp TRIPOD SANFORD | Bank ZARAGOZA | Schilderij GLAS BILJARD

Laat u inspireren

Bent u op zoek naar inspiratie op het gebied van industriële lampen? Bekijk dan ons uitgebreide aanbod online of kom langs in één van onze winkels. Onze interieuradviseurs helpen u graag bij het opstellen van een lichtplan, zodat uw interieur nog beter tot zijn recht komt.