Eetkamer inspiratie 

Het is geweldig leuk om eetkamer inspiratie op te doen. De eetkamer is een ruimte in huis waar sfeer belangrijk is. Gezellig met zijn allen tafelen op comfortabele eetkamerstoelen in een aangenaam decor. Als je toe bent aan een andere sfeer is het helemaal niet zo moeilijk om dat voor elkaar te krijgen. Een verandering met het aanbrengen van subtiele details is al een eerste stap. Of je pakt het groots aan en kiest voor een compleet nieuwe eetkamer. Dat is natuurlijk wel het leukste. Je zoekt dan een nieuwe eettafel, eetkamerstoelen of eetkamerbank, buffetkast en hanglampen. Eetkamer inspiratie is bovendien op te doen voor alle soorten woonstijlen. Jij bent tenslotte degene die de keuze maakt voor een bepaalde stijl en sfeer. 

Eetkamerinspiratie Rofra Home

Inspiratie voor alle woonstijlen in de eetkamer 

In elk eetkamer is de woonstijl weer anders. Helemaal afgestemd op de eigen persoonlijke voorkeur. De eetkamer is bijvoorbeeld strak en minimalistisch in te richten. Of heel stoer en robuust met industriële elementen. De eetkamermeubels zoals de eettafel en eetstoelen zijn dan vaak gemaakt van een combinatie van staal en hout. Ook glas en beton zie je vaak terug in de industriële stijl. 

Een klassieke stijl in de eetkamer bereik je bijvoorbeeld door voor een luxe uitgevoerde eetkamerbank van leer te kiezen. Dat staat prachtig in combinatie met een houten eettafel en exclusieve eetkamerstoelen aan de andere zijde. Inspiratie is er ook volop bij de voorkeur voor een vintage stijl. De fraaie vormgeving van weleer is te benadrukken met een bijzonder fraaie vintage hanglamp. Wil je voor je eigen woonstijl inspiratie opdoen? Rofra Home heeft een aanbod met eetkamermeubels, waarin alle stijlen vertegenwoordigd zijn.

Kleurinspiratie voor de eetkamer 

De woonstijl vormt een prima basis om een nieuwe eetkamer samen te stellen. Het is echter ook belangrijk om met de kleuren rekening te houden. Doe dus ook je inspiratie op voor de eetkamer met het rijke aanbod van kleuren. Het is handig om je te laten inspireren met de wetenschap dat eetkamerstoelen bijvoorbeeld in allerlei kleuren beschikbaar zijn. Of dat de eetkamertafel in een andere kleur te leveren is. Of die ene prachtige eetkamerbank. 

Zo is het ook mogelijk om de kleurinspiratie met de woonstijl te combineren en voor maatwerk te kiezen. Dat levert pas echt een uniek ingerichte eetkamer op. Met betrekking tot kleurinspiratie is het altijd mogelijk om de laatste trends te volgen. Dat hoeft niet, maar biedt wel de garantie op een eigentijds en modern interieur in de eetkamer. 

Compleet met verlichting en accessoires 

De nieuwe eetkamer is pas compleet als er ook aan de verlichting is gedacht. Hanglampen boven de eettafel brengen extra sfeer in huis. Dat is niet het enige. Een hanglamp is ook bijzonder functioneel met het werpen van een goed licht op de zaken op tafel. 

De eetkamer leent zich verder perfect voor decoratie met woonaccessoires. Bijvoorbeeld met een prachtige vaas op de eettafel. Of een sfeervol decoratie windlicht. Of wat te denken van een indrukwekkend schilderij aan de muur dat past bij de woonstijl en kleur in de eetkamer? Iedereen creëert zo een eigen unieke uitstraling in de eetkamer met keuze uit allerlei hanglampen en woonaccessoires. 

Eetkamerinspiratie Rofra Home