35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Stijlvolle slaapkamer

30 jul. 2019 13:39:18

Slaapkamer meubelsEen stijlvolle slaapkamer draagt bij aan het fijne gevoel van welbehagen. In de eerste plaats is het belangrijk dat je een goede nachtrust hebt. Bij het openen van de ogen is het dan aangenaam als je om je heen kijkt en een prachtig interieur ziet. Elke dag opstaan is dan geen straf, maar eerder een terugkerend feestje. Met enkele veranderingen is er al een hele andere sfeer en stijl aan te brengen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra Home

Eetkamer inspiratie

24 mei 2019 14:41:16

Eetkamer Rofra HomeHet is geweldig leuk om eetkamer inspiratie op te doen. De eetkamer is een ruimte in huis waar sfeer belangrijk is. Gezellig met zijn allen tafelen op comfortabele eetkamerstoelen in een aangenaam decor.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Voorjaarstrends

20 mrt. 2019 12:10:00

VoorjaarstrendsHet voorjaar brengt nieuw leven met zich mee. De natuur bloeit volop, lammetjes dartelen in de wei en je ruikt overal het voorjaar. Dat is heerlijk, maar wel allemaal buiten. Om het interieur in huis ook nieuw leven in te blazen, zijn er allerlei mogelijkheden. Volg bijvoorbeeld de voorjaarstrends om een nieuwe look in huis te creëren. In een stijl die uiteraard bij je past. De voorjaarstrends van 2019 bieden alle gelegenheid om zowel buiten als binnen volop van de lente te genieten.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Tijdloze kasten

4 jan. 2019 15:52:00

KastenTijdloze kasten zijn populair. Daar is een reden voor. Bij het kopen van een kast wil je er natuurlijk zolang mogelijk plezier aan beleven. Bij een trendgevoelig meubelstuk is die tijd maar beperkt, want de trend gaat voorbij. Dus ben je er vaak sneller op uitgekeken. Om dan bij de tijd te blijven, koop je volgens de laatste trend weer een nieuwe kast. Dat hoeft echter niet als je eenmaal kennis hebt gemaakt met de tijdloze kasten in alle kleuren en maten van Rofra Home. Een eenmalige investering staat dan garant voor jarenlang genieten. Trendgevoelige personen zijn echter steeds weer geld kwijt om het interieur volgens de laatste trends in te richten.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Sfeervolle koude maanden

12 nov. 2018 14:14:46

De sfeervolle koude maanden hebben altijd iets gezelligs. Het is elke dag vroeg donker en dat vraagt gewoon om bijzondere verlichting. Bijvoorbeeld met prachtige windlichten die in huis een plekje krijgen. Of door de kaarsjes aan te steken en warm en knus onder een heerlijk plaid te kruipen. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Hoe creëer je sfeer en opbergruimte? Met landelijke witte buffetkasten of dressoirs. In het interieur is thuisgevoel belangrijk. De smaak qua inrichting is altijd persoonlijk net als de voorkeur voor een sfeer. Iedereen en ook jij vindt het natuurlijk prettig in je eigen huis een aangenaam gevoel te ervaren. Dat bereik je door overbodige spullen uit het zicht te ruimen in een meubelstuk dat meteen je interieur een oppepper geeft.

 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Capitonneren

26 okt. 2018 11:41:00

Capitonneren Gecapitonneerde eetkamerstoelen en banken hebben een bijzonder fraai design. Zo bijzonder zelfs dat er sprake is van een meubelstuk dat als blikvanger meteen de aandacht trekt. Bij gecapitonneerd eetkamerstoelen en banken is er sprake van een speciale techniek bij de afwerking. Wilt u meer weten over de achtergrond van het capitonneren? U leest het in ons woonblog. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Ecoleder

30 mei 2018 12:08:22

EcolederEcoleder is een uitstekend alternatief voor leder als het gaat om de keuze voor meubels die in een leeruitvoering vervaardigd worden. Ecoleder biedt zelfs vele voordelen ten opzichte van echt leder. Zo is het materiaal bijzonder eenvoudig schoon te houden.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Woonkamer

18 apr. 2018 11:47:00

WoonblogDe ideale woonkamer is een plek waar u zich fijn voelt om heerlijk te ontspannen. Hoe de ideale woonkamer er uitziet, is uiteraard voor iedereen anders. Dat heeft te maken met de persoonlijke smaak qua meubels, decoratie, kleur en materiaal. Bij het maken van keuzes voor het interieur is het belangrijk om het totale plaatje in gedachten te nemen.

Lees meer
Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Interieur kleurtrends 2018

8 jan. 2018 10:34:00

Interieur trends 2018Ieder jaar wordt er op het gebied van het interieur weer vooruit gekeken naar de trends voor het nieuwe jaar. Daarin spelen verschillende factoren een rol. Het gaat namelijk niet alleen om de stijl en het design, maar vooral ook om de kleur. Voor wat betreft de kleuren is er ieder jaar weer een andere trend te bespeuren. Het gaat dan onder meer om hoofdkleuren die voor een groot deel de sfeer in het interieur bepalen. Er zijn daarnaast kleuren die betrekking hebben op bijvoorbeeld accessoires die net even het verschil maken. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwste trends? Ontdek dan hier de vier kleurtrends van 2018 voor het interieur.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Winterklaar interieurEr wordt in de herfst weer meer tijd in huis doorgebracht. Het is heerlijk om knus op de bank onder een dekentje te kruipen. Dan kijk je ineens om je heen en zie je dat het interieur wel wat meer warmte en gezelligheid verdient. Het is dus nu een perfecte tijd om aandacht te besteden aan het huis. Maak je huis met onderstaande 5 tips winterklaar. Het hele winterseizoen geniet je dan van de gezellige sfeer in huis.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Stijlvol interieur

29 nov. 2017 09:35:28

Luxe meubelsLuxe meubels staan voor stijl in het interieur. De klasse die ervan afstraalt, is herkenbaar uit duizenden. Kwaliteit speelt een belangrijke rol in de uitstraling. Ongeacht het type materiaal dat voor luxe meubels wordt gebruikt, moet de kwaliteit ervan perfect zijn. Zo komen bijvoorbeeld luxe eetkamerstoelen en tafels pas echt tot hun recht in een stijlvol interieur. De kwaliteit is overigens niet alleen ten opzichte van het materiaal van belang. Het gaat er natuurlijk ook om het ontwerp en de totstandkoming van luxe meubels. Vakwerk is altijd te herkennen aan de unieke, perfecte en originele afwerking. Hier staat Rofra Home overigens om bekend.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Modern Interieur

24 okt. 2017 11:39:53

Modern InterieurEen modern interieur staat voor heerlijk wonen en leven. Genieten in het eigen huis is belangrijk om te ontspannen. Of om weer nieuwe energie op te doen. Een modern interieur kenmerkt zich in de basis door een aantal aspecten. Bijvoorbeeld door de eenvoud of door de strakke vormgeving van meubels. Uiteraard passen luxe materialen er eveneens perfect bij. Het interieur kan in het geheel modern zijn of in delen. Bijvoorbeeld door in de eetkamer voor moderne eetkamerstoelen en tafel te kiezen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Fauteuils

6 okt. 2017 13:21:00

FauteuilsFauteuils zijn de ideale plek om even helemaal te ontspannen. Een fauteuil biedt ondersteuning aan uw hele lichaam. Het is echt een plekje voor uzelf waar u optimaal kunt genieten en tot rust kan komen. Een fauteuil is niet alleen comfortabel, maar ook nog eens ontzettend stijlvol en unieke in vorm, kleur of materiaal. Ieder interieur is uniek en komt een ander fauteuil goed tot zijn recht, daarom bieden wij een ruime keuze aan fauteuils. Om u op weg te helpen, hebben wij enkele soorten fauteuils beschreven.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Herfst interieur

22 sep. 2017 09:35:00

Herfst interieurDe herfst heeft zijn intrede gedaan. De dagen worden korter en de temperatuur gaat dalen. Waar we in de lente- en zomermaanden het liefst een licht en fris interieur hebben, is de herfst het seizoen van warmte en gezelligheid. Daarom is herfst het ideale seizoen om uw huis een (kleine) make-over te geven. De kaarsjes mogen weer op tafel en de plaids weer op de bank. Benieuwd hoe u met kleine aanpassingen uw interieur herfstklaar kunt maken? U leest het in ons blog!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Stofferen op ambachtelijke wijze

8 sep. 2017 15:26:00

Stoffeerderij

Bij Rofra Home wordt het grotendeel van de stoelen en banken nog op ambachtelijke wijze en in Nederland gestoffeerd. Op die manier kunnen wij producten van hoogwaardige kwaliteit garanderen en kunnen wij voldoen aan al uw wensen. Onze vakmannen- en vrouwen zijn dagelijks vol enthousiasme in onze fabriek in Dreumel bezig met het stofferen van banken en stoelen. Met zorg en toewijding produceren wij meubelen waar u vele jaren van kunt genieten. Ook als u het net even anders wilt voorzien wij in uw wensen.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Binnenkijken

16 aug. 2017 15:05:10

Binnenkijken wooninspiratieOnlangs betrok Richard zijn woning in een rustige wijk in Gelderland. De woning stamt uit de jaren 30 en heeft dus een oud karakter; kleuren, behang en tegeltjes die de afgelopen 25 jaar niet meer veranderd zijn. Genoeg werk aan de winkel dus. Vorm, materiaal- en kleurgebruik zijn tot in de details uitgedacht en vormen met de sfeervolle meubelen van Rofra Home een prachtig geheel. Ook nieuwsgierig hoe de Rofra Home meubelen in het interieur van Richard tot hun recht komen? 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Industriële tafels

13 jul. 2017 13:09:53

Industriële tafels

De tafels met een industrieel karakter hebben een robuuste uitstraling. Dat zorgt voor een stoere look. Het leuke van industriële tafels is dat deze als uniek object in huis kunnen worden geplaatst. Of de tafel kan onderdeel zijn van een compleet industrieel interieur. Of zelfs als onderscheidend meubelstuk ingepast worden in een interieur in een hele andere stijl. In elk geval is deze stijl helemaal hip en trendy. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Zomer interieur

21 jun. 2017 12:56:15

Zomer interieur

De zomer is altijd wisselvallig. In huis hoeft dat niet zo te zijn. U kunt met een zomer interieur namelijk altijd genieten. Zelfs als het zonnetje buiten niet schijnt, hangt er in huis een zomerse sfeer. Lichte en vrolijke kleuren doen het daarbij natuurlijk altijd goed. Of wat te denken van een meubels met een bloemmotief. De verandering in huis hoeft niet groot te zijn. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Onderhoudstips houtDe natuurlijke kenmerken van hout kunnen zich ontwikkelen onder invloed van verandering in de temperatuur, luchtvochtigheid of gebruik en kunnen dan als storend worden ervaren. Bijvoorbeeld piepende deurtjes, stroeve lades, krasjes of kringen in het hout. Dit kan voorkomen worden door de meubels goed te onderhouden. Is het kwaad al geschied? Dan kunnen eenvoudige tips bijdragen aan het behandelen ervan. Lees hieronder onze handige onderhoudstips. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Woondecoratie

7 apr. 2017 11:11:00

woondecoratieDoor woondecoratie aan uw interieur toe te voegen kunt u uw huis gezellig maken. Natuurlijk spelen de gekozen meubels een belangrijke rol voor de inrichting van uw huis, maar misschien zijn de details nog wel veel belangrijker voor het creëren van sfeer in uw interieur. Benieuwd hoe u uw huis gezellig kunt inrichten? Laat u inspireren in ons blog!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Haal de lente in huis

17 mrt. 2017 14:29:41

Lente interieurHet is weer tijd om het voorjaar in huis te halen. De dagen worden langer en er zijn weer vaker mooie zonnige dagen. Dit zorgt voor voorjaarskriebels bij veel mensen. Heerlijk het huis opruimen en opfrissen met nieuwe accessoires. Haal lichte en vrolijke kleuren in huis en combineer buiten met binnen. Zo kunt u deze lente optimaal genieten van uw interieur. Benieuwd hoe u met kleine aanpassingen uw interieur lente klaar kunt maken? U leest het in ons woonblog!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Landelijke eetkamerstoelen

17 feb. 2017 15:16:37

Landelijke eetkamerstoelenDe landelijke woonstijl is één van de meest populaire interieurstijlen van Nederland. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want een landelijk interieur straalt rust en gezelligheid uit en is met veel andere woonstijlen te combineren. Zo kunt u een landelijke woonstijl bijvoorbeeld heel goed combineren met klassieke, industriële en moderne elementen. In dit artikel bespreken we de kenmerken van een landelijke eetkamer en geven we wat inspiratie voor de aanschaf van landelijke eetstoelen. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door Rofra | Home

Moodboard

23 dec. 2016 08:52:33

Moodboard | Rofra HomeHet samenstellen van een nieuw interieur is niet gemakkelijk. Of het nu gaat om het inrichten van een nieuwe woning of het inpassen van nieuwe items in een bestaand interieur, de mogelijkheden zijn eindeloos. Een moodboard kan u helpen bij het (her)inrichten van uw woning. Het maken van een moodboard is heel eenvoudig en kan op diverse manieren. In dit blog vertellen we u er meer over. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Kerst interieur
Het is alweer bijna kerst! Misschien wel de gezelligste tijd van het jaar. De kerstboom mag weer versierd worden en de kaarsjes gaan weer aan. Kerst staat in het teken van samen zijn, lekker eten en een gezellige, knusse sfeer in huis. Vergeet naast het versieren van de kerstboom dan ook niet om de rest van uw interieur in kerstsfeer te brengen. Wij inspireren u graag. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Wanddecoratie

25 nov. 2016 14:26:19

Blog wanddecoratie | Rofra HomeEr zijn eindeloos veel manieren om een wand mooier te maken en daardoor meer sfeer aan de ruimte te geven. Een voorbeeld hiervan is wanddecoratie. De decoratie die u aan uw muur hangt is mede bepalend voor de sfeer die u in uw interieur creëert. Het is dus belangrijk om goed na te denken over de wanddecoratie. Of u nu een wand in de woonkamer, slaapkamer of hal wilt opfleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij zetten diverse mogelijkheden voor u op een rij.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Industrieel wonen

11 nov. 2016 10:43:44

Woonblog industrieel wonen | Rofra HomeWe kunnen er niet om heen, industrieel wonen is dé trend van het moment. Kleuren en materialen spelen een belangrijke rol in deze woonstijl, dat geldt voor zowel de vloeren, de muren als voor de meubels. Natuurlijke materialen, sobere kleuren en robuuste meubelen vormen de basis van deze woonstijl. Benieuwd hoe u de industriële woonstijl in uw woning kunt creëren? U leest het hier! 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Oktober Woonmaand - volop inspiratie

28 okt. 2016 09:17:23

Oktober Woonmaand | Rofra HomeOktober staat al jaren bekend als de woonmaand. Tijdens deze maand staat alles in het teken van wonen en interieur. De warme zomerdagen liggen achter ons en de koude dagen breken aan. Nu het najaar is begonnen, is het tijd om het binnen weer extra gezellig en aangenaam te maken. Het ideale moment dus om de inrichting van uw woning eens om te gooien. Het is tijd voor iets nieuws in uw interieur! 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Klassiek interieur

14 okt. 2016 09:01:42

Klassiek interieur | Rofra HomeAls er één woonstijl is die een rijke uitstraling heeft, dan is het wel de klassieke woonstijl. Dit komt voornamelijk doordat er in deze woonstijl veel gebruik wordt gemaakt van luxe materialen zoals velours, donkere houtsoorten en luxe leersoorten, maar ook door het kleurgebruik. In deze stijl vormen zwart-, bruin,- wit,- en pasteltinten de basis, met zilver en goud als aanvulling. Daarnaast spelen details een belangrijke rol en maken het interieur compleet. Meer weten over de klassieke woonstijl? Lees snel verder in ons blog! 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

10 tips voor het onderhoud van leer

16 sep. 2016 13:23:34

Onderhoudstips leerLederen meubelen zijn gewild. Ze zitten comfortabel en zijn uiterst praktisch in onderhoud. De leersoorten die wij voor onze zitmeubelen selecteren zijn uitsluitend eerste klas volle (dus ongespleten) huiden van volwassen runderen. Deze huiden worden volgens klassieke methoden behandeld en verwerkt. Dit gebeurt door vakkundige, ambachtelijke ateliers. Hiermee garanderen wij een bijzonder goede kwaliteit leer dat soepel en sterk is en in de loop der jaren steeds meer van haar natuurlijke schoonheid prijs geeft.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Landelijk wonen

2 sep. 2016 13:33:54

Landelijk wonenComfort, rust en gezelligheid staan centraal bij een landelijke woonstijl. Het is dan ook niet voor niets dat deze woonstijl één van de populairste interieurstijlen in Nederland is. Want wat is er lekkerder dan na een drukke dag thuis komen op een plek die rust, warmte en gezelligheid uitstraalt. Daarnaast past deze woonstijl bij allerlei soorten woningen. Of u nu in een woonboerderij woont of in een moderne nieuwbouwwoning, de landelijke woonstijl kan altijd! Wilt u weten hoe u een landelijke “touch” aanbrengt in uw interieur? U leest het hier!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Meubels maken is ons vak

19 aug. 2016 09:59:21

Meubelsmaken is ons vakRofra Home heeft een eigen meubelatelier in Tubbergen waar ervaren meubelmakers dagelijks bezig zijn met het creëren van een unieke collectie kasten, dressoirs en tafels. Doordat wij veel artikelen in eigen beheer ontwikkelen en vervaardigen kunnen wij u ook maatwerk bieden. Rofra Home begrijpt als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Door u de mogelijkheid te geven uw interieur volledig aan te passen aan uw wensen, door de meubels vorm te geven zoals u dit graag ziet, kunnen wij bijdragen aan uw gevoel van thuis zijn. 

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Rotan meubelen

29 jul. 2016 11:44:57

Rotan inspiratieRotan meubelen worden vaak geassocieerd met zomer en buitenmeubelen, maar ook binnen staan rotan meubelen erg sfeervol. In de zomer geven ze een zomers tintje aan de woonkamer en in de winter kunt u er een vachtje of kleed op leggen wat meteen een warme uitstraling geeft. Benieuwd hoe u rotan meubelen en accessoires kunt gebruiken in uw woning? U leest het in ons woonblog!

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

Industriële lampen

15 jul. 2016 14:37:49

Industriële lampenVerlichting is onmisbaar in een woning. Naast een functionele functie brengen lampen ook de gewenste sfeer in huis. De lamp die u kiest is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke smaak, uw woonstijl en de ruimte. Deze keer worden industriële lampen uitgelicht. De populariteit van deze lampen neemt steeds verder toe en dat is niet zo gek. Doordat ze verkrijgbaar zijn in verschillende uitvoeringen passen ze eigenlijk in elk interieur. De robuuste en stoere uitstraling van de industriële lampen maakt dat ze zo populair zijn. Wat vindt u van deze stijl verlichting?

Lees meer
1 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

EettafelsEen eettafel neemt een groot deel van het oppervlakte van uw huis in beslag en bepaalt daarmee voor een groot deel de sfeer en beleving van uw interieur. De stijl die u kiest voor uw tafel vormt daarmee ook de basis voor de woonstijl van de rest van uw woning. De aankoop van een eettafel is dus een belangrijk onderdeel als het gaat om het (her)inrichten van uw huis. Met deze aankooptips weet u precies waar u op moet letten als u op zoek bent naar een nieuwe eettafel.

Lees meer
0 Reacties | Geplaatst door ROFRA | Home

35 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren