Vt wonen en design beurs

Van 3 t/m 8 oktober 2017 was de vt wonen&design beurs in de RAI Amsterdam. Naast 4 hallen boordevol inspiratie, 5 keer binnenkijken bij de woonbladen, vakkundige adviezen van architecten en stylistes was er nog veel meer te beleven op de vt wonen&design beurs. 

Het was fantastisch om jullie te ontmoeten en de enthousiaste reactie over onze producten te horen! Wij kijken terug op een geslaagde beurs en kunnen niet wachten op volgend jaar! Hieronder een sfeerimpressie en de items van de beurs. 

 

Terugblik VT Wonen en designbeurs

Wij hopen dat iedereen veel inspiratie heeft opgedaan op de VT Wonen & Design beurs. Wij hebben natuurlijk nog veel meer leuke items! Kom dan langs in één van onze winkels en bekijk ons gehele collectie meubels en woonaccessoires! Heb je de kortingsvoucher gezien op de achterkant van onze folder? Deze kun je nog dit hele jaar inleveren!

Wij hopen iedereen nog eens te zien in één van onze woonwinkels! Wij hebben 25 woonwinkels verspreidt over heel Nederland dus waarschijnlijk ook bij u in de buurt!

 

 

Gratis Interieuradvies

Heb je geen tijd gehad voor een gratis interieuradvies van onze stylisten op de beurs? Dat kan als nog! Onze stylisten staan klaar om iedereen te helpen met het inrichten van een droominterieur! 

Bekijk de volgende pagina voor meer informatie: https://www.rofrahome.nl/interieuradvies of stuur ons jouw gegevens naar interieuradvies@rofrahome.nl


Items ter inspiratie voor jouw interieur: