Tafels

Tafels

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 49-60 van 63

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Er zijn maar weinig meubelstukken die zoveel oppervlakte in beslag nemen in je huis als een tafel. In veel huishoudens vormen de tafels de basis voor de stijl van de rest van de inrichting. Des te meer reden dus om je voor de aanschaf van een nieuwe tafel goed te oriënteren op de mogelijkheden. En daar hebben we er volop van bij Rofra Home! Wij laten je graag kennismaken met onze indrukwekkende collectie tafels. Deze bestaat uit eettafels, salontafels, bartafels, bijzettafels en sidetables voor elke woonstijl. Neem op je gemak een kijkje in onze collectie!

 

Onze unieke collectie tafels

Van robuuste houten eettafels met stijlvolle eetkamerstoelen en industriële bartafels met bijpassende barstoelen, van slanke sidetables met een minimalistisch design tot bijzondere salontafels van reclaimed spoorbielzen of drijfhout, we hebben het allemaal in huis bij Rofra Home! Onze interieurspecialisten reizen de hele wereld over, constant op zoek naar de mooiste tafels. Deze exemplaren worden aangevuld door tafels uit onze eigen Made in Holland collectie. Een zeer gevarieerd en uniek aanbod dus! Door gebruik te maken van de filteropties kun je het aanbod verfijnen op onder andere categorie, materiaal en/of prijs. Zo vind je snel een tafel die in alle opzichten aan je wensen en behoeften voldoet!

 

Hoe kies ik de juiste tafel voor mijn interieur?

Een nieuwe tafel kopen kan nog best een uitdaging zijn. Je wandelt doorgaans niet zomaar een meubelzaak in om het eerste de beste tafeltje te kopen dat je aandacht trekt; het moet immers wel in de ruimte passen. Een goede tip is om te kijken naar zowel het bestaande meubilair als de manier waarop je van de ruimte gebruik maakt. Waar heb je behoefte aan? Hoeveel ruimte heb je tot je beschikking? Wat past goed bij de stijl van je interieur? Vorm en functie zijn minstens zo belangrijk als esthetische aantrekkingskracht!

 

Een tafel van Rofra op maat laten maken?

Veel van onze tafels worden in onze eigen meubelmakerij in Nederland gemaakt. Voor deze modellen geldt dat er veel mogelijkheden zijn om zelf de kleur, afwerking en afmetingen van jouw droomtafel te bepalen. Dit biedt uitkomst voor wie specifieke wensen heeft met betrekking tot de aanschaf van een nieuwe tafel. Informeer gerust naar de mogelijkheden van maatwerk! We helpen je graag om jouw woonwensen te realiseren.

 

Ja, ik wil een tafel kopen bij Rofra Home!

Wil jij een nieuwe tafel kopen? Bij Rofra Home maken we dat graag zo eenvoudig mogelijk voor je. Een groot deel van onze tafels is uit voorraad leverbaar en direct online te bestellen. Wil je je liever eerst rustig oriënteren op de mogelijkheden of heb je interesse in maatwerk, breng dan een bezoek aan een van onze woonwinkels. We hebben meerdere filialen verspreid door Nederland, waarvan er veel ook op zondag geopend zijn. Je bent van harte welkom!