EETTAFEL RAILWAY SLEEPER

EETTAFEL RAILWAY SLEEPER
Een tafelblad van Railway Wood gecombineerd met een stalen onderstel geeft deze tafel een stoere uitstraling. Eettafel Railway Sleeper is in diverse maten leverbaar.

Toon specificaties

  • Kleur: Railway
  • Materiaal: Railway Sleeper - Polished steel
  • Categorie: Eettafels
  • Herkomst: Europa
  • Levertijd: Nee

Afmetingen

180 - 240 cm(b)
76 cm(h)
100 cm(d)
€ 1.205,00

Beschikbaarheid: Op voorraad

Maak uw keuze

€ 1.205,00
 Zoek een ROFRA Home filiaal

Klantenreviews

4 artikel(en)

“Geweldig mooie tafel!” Review by Cyrille on 21 maart 2017
Prijs/kwaliteit
Tafel nu een paar weken in bezit en wat een eye-catcher! Altijd onderwerp van gesprek als mensen voor het eerst in ons nieuwbouwhuis langskomen. Met de juist (warme) belichting erboven maak je het plaatje helemaal af. Geweldig mooie tafel!
“Chique Interieur” Review by Mike on 16 januari 2017
Prijs/kwaliteit
Voor ons nieuwbouwhuis hebben wij bewust gekozen voor een chique uitstraling van het interieur. Deze railway tafel samen met 6 brunoy stoelen en de railway coffeetable maken dit helemaal waar! Bij de tafel hebben wij ook de glasplaat besteld zodat kopjes e.d. blijven staan. De prijs/kwaliteit is goed en het interieur is tijdloos. Kortom wij zijn tevreden en het interieur is een eyecatcher voor mensen die op bezoek komen.
“Tafel met glazen plaat ” Review by Patrick on 9 november 2016
Prijs/kwaliteit
Een paar jaar geleden hebben we deze tafel gekocht. Nog steeds erg blij mee! We hebben de tafel in 240cm. De groeven in t hout zijn op sommige punten wel wat diep. Dit geeft karakter maar kopjes etc staan onstabiel. Onlangs een glazen plaat nabesteld. Praktisch en chique!!
“Tafel met glazen plaat” Review by Patrick on 9 november 2016
Prijs/kwaliteit
Een paar jaar geleden hebben we deze tafel gekocht. Nog steeds erg blij mee! We hebben de tafel in 240cm en hij is wel wat wiebelig. De groeven van de tafel zijn erg diep op sommige punten. Dit geeft een mooie uitstraling maar kopjes etc staan onstabiel. Om deze reden hebben we een glazen plaat er op besteld. Praktisch en chique!

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *

Prijs/kwaliteit