Seattle

Seattle aanbieding
Seattle

Bank Seattle is een kubistische bankstel welke de voorkeur geniet onder vele mensen. Het prettige zitcomfort en de vele kleur- en stofmogelijkheden op deze bank maken van dit bankstel een favoriet. Combineer er lustig op los met de verschillende bankdelen en ga voor een bijpassende loveseat of hocker! Alles kan in dezelfde kleuren gestoffeerd worden bij de mooiste woonwinkel van Nederland. 

Stel jouw droombank samen! Bepaal zelf de maat, stof, kleur en kies uit een losse hoes of een vaste stoffering en wij produceren de bank voor jou op maat. Benieuwd hoe wij dit doen? Bekijk hier video's uit onze meubelmakerij. 

In onze webshop zijn de standaard uitvoering van de Seattle bank te bekijken/bestellen. Kies uit een van de standaard stofferingen Vizcaya of Oceaan stoffen! De bijzondere Vizcaya stof is verkrijgbaar in vijf verschillende kleuren en de super zachte Oceaan stoffen in wel tien verschillende kleuren. Andere stoffen/kleuren zijn ook mogelijk, de prijzen kunnen iets afwijken. Wil je een andere stof of maat? Dat is mogelijk!

stoffen

Tijdelijk scherp geprijsd!

Heb jij de Seattle al eens gezien in RTL woonmagazine? Jan des Bouvrie koos voor een grote seattle bank in zijn ontwerp. Bekijk hier de foto's. Wil je ook graag advies welke maat en kleur het beste in jouw interieur past? Laat je adviseren in één van onze woonwinkels! Onze deskundige winkelmedewerkers staan voor jou klaar. Wil je liever een interieuradvies helemaal op maat voor jouw hele interieur? Onze interieurstylisten helpen graag en laten de mogelijkheden zien met 3d tekeningen.
RTL Woonmagazine Bekijk bankstel Seattle: