RTL Woonmagazine aflevering 8

Aflevering 8 RTL Woonmagazine
29 oktober 2017
Aflevering 8

Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een bijzondere kleur barstoelen of een op maat gemaakte bank. Bent u geïnspireerd geraakt door de make-over in RTL Woonmagazine? Bekijk dan onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Bekijk onderaan de pagina of jij de winnaar bent van de Edmonton bank!

Feestcentrum

In Nuenen gaan we aan de slag met een feestcentrum. Jarenlang runden Ingrid en Tom hier een cateringbedrijf, café en feestzaal, maar daar komt nu verandering in. De eigenaren willen er graag met hun gezin gaan wonen, maar hoe pak je dat aan? Een mooie opdracht voor topontwerper Monique des Bouvrie! De woning is ruimtelijk en clean met bijzondere details. De scheidingswand met een haard in het midden zorgt ervoor dat beide ruimtes verbonden zijn maar toch gezellig!

Leefkeuken

In deze prachtige leefkeuken heeft Monique des Bouvrie er voor gekozen om het kookeiland te verlengen in plaats van een losse eettafel. Het is vooral erg leuk met koken dan is iedereen op hetzelfde niveau omdat je hoger zit. De barstoelen zitten erg comfortabel waardoor je heerlijk lang kan natafelen. De barstoelen zijn op maat gemaakt en uitgevoerd in een groen leder en een licht groene poot. Overigens is de barstoel ook in andere stoffen en kleuren verkrijgbaar! 


Bekijk alle foto’s van de aflevering:

Shop de items uit de aflevering: