RTL Woonmagazine aflevering 7

Aflevering 7
22 oktober 2017
Aflevering 7

Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een bijzondere kleur bank of een op maat gemaakte eettafel. Bent u geïnspireerd geraakt door de make-over in RTL Woonmagazine? Bekijk dan onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Bekijk onderaan de pagina of je hebt gewonnen met de actie!

Moderne woning

In Eindhoven richtten Astrid en Gerard 33 jaar geleden hun hele woning in met op maat gemaakte grenen meubelen. Hun dochter, Mandy, was het interieur zo zat, dat ze haar ouders opgaf voor een metamorfose van het huis. Voor topontwerper Osiris Hertman is het een duidelijke zaak. Hij brengt dit interieur naar de 21e eeuw. De tuin wordt betrokken in het ontwerp omdat er al een mooie schuifpui aanwezig is. Zo is de tuin een verlenging van de woonkamer. De groene details komen goed naar voren! 

.

Tuinkamergevoel

Osiris Hertman heeft de liefde voor planten van het gezin als basis gebruikt voor de woning van Astrid en Gerard. Dit zie je terug in de groene en grijze kleuren in combinatie met hout. De groene bogata bank komt goed tot zijn recht. Het capiton en de rolkussens zorgen voor een speels effect. De zachte stof komt ook terug in de fauteuils, eetkamerstoelen en de eetkamerbank. De velourse stof is super sterk waarop wel eens geknoeid kan worden. Osiris heeft de woning een industriële touch gegeven door de unieke eettafels Mango met vintage poot en de Guara Vloerlampen. De heerlijke plek voor de haard maakt de woning van Astrid en Gerard erg sfeervol!

Bekijk alle foto’s van de aflevering:


Shop de items uit de aflevering: