RTL Woonmagazine aflevering 5

Aflevering 5 RTL Woonmagazine
8 oktober 2017
Aflevering 5

Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een bijzondere salontafel of een op maat gemaakte kloostertafel. Bent u geïnspireerd geraakt door de make-over in RTL Woonmagazine? Bekijk dan onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Bekijk onderaan de pagina of je hebt gewonnen met de actie!

Rust en ruimte

In Zwolle is het een volle boel in het huis van Ciska, Sandra en hun zeven zonen. Aan tafel is het iedere avond vechten voor een goed plekje en in de woonkamer is het ook puzzelen met de ruimte. Remy Meijers weet daar wel wat op. Een ingenieuze, nieuwe indeling en duidelijke lijnen zorgen voor meer ruimte en gezelligheid. Met de voorkeur voor roze heeft Remy Meijers ook rekening gehouden. Door grote vlakken roze te maken en het verder rustig te houden is het één geheel met een vrouwelijk tintje.

Op maat gemaakte eettafel

Om ook rekening te houden met de jongens is er gekozen voor een stoere grote eettafel die een mooie plek heeft gekregen in de woonkamer. De tafel heeft een boomstameffect en speciaal op maat gemaakt voor Ciska en Sandra. De ecoledere eetkamerstoelen passen erg mooi bij deze tafel en zijn makkelijk schoon te maken. De verschillende kleuren zorgen voor een speels effect. De grote banken matchen goed met de eetkamerset. Hier is een gezellige hoek gecreëerd en speciaal voor de jongens industriele bijzettafels. 

Bekijk alle foto’s van de aflevering:


Shop de items uit de aflevering: