RTL Woonmagazine aflevering 4

Bekijken op
Prijs
  1. 1975
    1976

RTL Woonmagazine
1 oktober 2017
Aflevering 4

Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een bijzondere bank of een op maat gemaakte robuuste eettafel. Bent u geïnspireerd geraakt door de make-over in RTL Woonmagazine? Bekijk dan onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Bekijk onderaan deze pagina de winnaars van de actie!

Muziek en planten

In Barendrecht weten Eelco en Tirza niet wat ze met hun interieur aan moeten. Ze zijn onlangs van een kleine naar een grote woning verhuist. De spullen, die vooral zijn overgenomen, zijn meegenomen naar het nieuwe huis waardoor het lijkt alsof ze niet in de nieuwe woning thuis horen. Jan des Bouvrie is aan de slag gegaan met deze uitdaging om weer rust en eenheid te creëren met de liefde voor muziek en planten als basis voor het interieur van Eelco en Tirza.

Eettafel Yukon

Hart van het huis

De grote Yukon tafel is enorm en springt er echt uit in het witte ontwerp van Jan des Bouvrie. Voor Jan des Bouvrie is de eettafel erg belangrijk omdat iedereen daar bij elkaar komt. De woonkamer en de eetkamer zijn omgedraaid waardoor de eetkamer dicht bij de keuken is en echt het hart van het huis is geworden. De eetkamer grenzend aan de tuin met een leuk hoekje voor de kinderen. In de woonkamer is een prachtige groene wand gecombineerd met een ruime grijze bank waar Eelco heerlijk languit kan liggen met zijn gitaar.

Bekijk alle foto’s van de aflevering:


Shop de items uit de aflevering: