RTL Woonmagazine aflevering 3

24 september 2017
Aflevering 3

Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een bijzonder nachtkastje of een op maat gemaakte kloostertafel. Bent u geïnspireerd geraakt door de make-over in RTL Woonmagazine? Bekijk dan onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Bekijk onderaan deze pagina wie de winnaars zijn van het shoptegoed van €250,-

Beach House gevoel

In Emmeloord kan Kees wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van zijn appartement. Hij heeft namelijk een vorm van MS, waardoor hij niet meer goed kan lopen. Ook vindt hij inrichten en kleuren bepalen erg lastig. Michiel de Zeeuw weet er wel raad mee. Na zestien jaar is het dan eindelijk tijd voor een make-over: Kees krijgt een warm en sfeervol appartement met een echt Beach House gevoel! Als verrassing voor Kees wordt zijn slaapkamer ook in dezelfde sfeer gestyled! Kees is helemaal verrast en zit heerlijk op zijn nieuwe bank te genieten van zijn nieuwe interieur.

Eenheid door Michiel de Zeeuw

De eetset in het appartement van Kees heeft een mooie plek gekregen namelijk centraal in het midden van de kamer. Er is gekozen voor een ronde eettafel in een white wash kleur zodat de tafel perfect in het geheel past. Michiel heeft deze stoelen erbij uitgekozen omdat ze een beetje rond zijn en zo mooi bij de tafel passen. De stoelen zijn net als de andere meubels in dezelfde kleur ecoleder. Het ecoleder is makkelijk schoon te maken daarom kan een lichte kleur ook prima! De kleuren zijn heel rustig en passen goed bij elkaar zodat er een eenheid is. Ook de slaapkamer is aangepakt en hier zie je dezelfde rustige sfeer in terug. Hierbij is gekozen voor een zelfde stoel in ecoleder en unieke nachtkastjes met houtsnijwerk. Dit zorgt voor een sfeervol geheel en een echt vakantie gevoel! 


Bekijk alle foto’s van de aflevering:


Shop de items uit de aflevering: