RTL Woonmagazine aflevering 2

Bekijken op
Prijs
  1. 359
    1756

17 september 2017
Aflevering 2

Bij Rofra | Home snappen wij als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Daarom kunt u bij ons kiezen uit honderden soorten meubelen en woonaccessoires in vele woonstijlen. In onze collectie vindt u onder andere eetkamerstoelen, fauteuils, banken, tafels, verlichting en woonaccessoires, met unieke items zoals een boomstamkrukje of een op maat gemaakte kloostertafel. Bent u geïnspireerd geraakt door de make-over in RTL Woonmagazine? Bekijk dan onze collectie online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Mix van kleuren

Eva en haar zus zijn bijzonder verrast door het resultaat van de metamorfose. Ze kunnen bijna niet geloven wat een verschil het is. Vooral de combinatie van alle kleuren, het behang en het goud springen eruit. Als eyecatcher de roze bank van een zachte velours stof welke overigens in alle kleuren bij Rofra Home verkrijgbaar is. Net als de fauteuils en de eetkamerstoelen, Stock Interiors heeft gekozen voor deze meubels in dezelfde stof maar andere kleuren. Zo springt elk item er uit maar ontstaat er een mooi geheel. Op de rechtgemaakte schouw staan unieke decoratie items zoals de mannetjes Patung en Schelpenketting Allure. Hierbij passend het unieke boomstam krukje en de houten paarden hoofden op het balkon. Wandkast Warnick en eettafel Munich worden in Nederland gemaakt en zijn van ongekende kwaliteit. Alle kleuren en variaties zijn mogelijk dus ook een prachtige blauwe kleur die weer terug komt in de bank bij de tafel. Boven de tafel is een grote authentieke spiegel opgehangen zo lijkt de ruimte een stuk groter!

Make over Stock Interiors

Het topontwerpersduo Leonie Hendrikse en Jeroen Stock hebben er voor gezorgd dat het huis van Eva in Utrecht een waar volwassenenhuis is geworden. Eva deelde de bovenwoning tijdens haar studie met huisgenoten, maar dat is nu voorgoed verleden tijd. Eva heeft de wens voor een kleurrijk interieur en dit is zeker gelukt met deze verrassende metamorfose. Leonie legt uit dat er wel een verband in zit ‘’Het lijkt veel maar het zijn eigenlijk maar drie kleuren’’. Zo ontstaat er een balans in het interieur van Eva en is het een prachtig geheel!


Bekijk alle foto’s van de aflevering:


Shop de items uit de aflevering: