RTL Woonmagazine aflevering 1

Bekijken op
Prijs
  1. 33
    2116

10 september 2017
Aflevering 1

De Rofra | Home collectie bestaat uit unieke meubelen die een verfrissende aanvulling zijn op elk interieur, maar zijn onderling ook uitstekend combineerbaar. Door gebruik te maken van unieke items is ons aanbod wekelijks anders. Ondanks de exclusiviteit van onze collectie zijn onze items aantrekkelijk geprijsd. Bent u geïnspireerd geraakt? Bekijk dan onze collectie meubelen en woonaccessoires online of kom langs in één van onze filialen. Onze woonwinkels treft u op meer dan twintig verschillende woonboulevards verspreid over het hele land.

Make over Marcel Wolterinck

Marcel Wolterinck heeft de woning van een gezin in Naarden gestyled. Marcel heeft er voor gezorgd dat er mooie intieme plekken in huis worden gecreëerd door de roomdivider. In de woonkamer heeft Marcel gekozen voor een ruime hoekbank en loveseat in een rustige kleur. In de eetkamer is gekozen voor een gezellige ronde eettafel van robuust eikenhout met Valera draaistoelen. Naast deze eettafel is er ook nog een extra hoek met een eettafel en stoelen zodat er voldoende ruimte is voor het hele gezin! Een paar opbergmanden, poefjes en vazen maken het interieur helemaal compleet.

Made in Holland

RTL Woonmagazine is op bezoek geweest bij de meubelmakerij van Rofra Home in Tubbergen. Meubelexpert Tim legt aan Michiel de Zeeuw uit hoe het maken van een eettafel in zijn werk gaat. Alle onderdelen van de tafel worden in de meubelmakerij gemaakt van eikenhout. Er is gekozen voor eikenhout omdat dit extreem duurzaam is. Het complete proces van het maken van de tafel wordt in Nederland uitgevoerd. Hierdoor is het mogelijk om alles van de boom te gebruiken. Het blad van de tafel heeft karakter omdat de noesten in de tafel blijven zitten. Dit maakt iedere tafel bijzonder en uniek. Tijdens de afwerking kan zelf gekozen worden in welke kleur de tafel gebeitst wordt. Zo past de tafel in ieder interieur!


Shop de items uit de aflevering: