Projecten

ROFRA|Home helpt u graag bij het inrichten van uw woning, bedrijfspand of horecagelegenheid. Met 35 jaar ervaring op het gebied van interieuradvies bent u bij ons aan het juiste adres om u te laten adviseren. Onze interieurstylisten en binnenhuisarchitecten bedenken samen met u wat uw wensen zijn en hoe we dit kunnen realiseren. Het interieuradvies is geheel op maat, zo zorgen wij samen met u dat het resultaat geweldig wordt.

Bekijk hieronder onze recente projecten.

Project Golf- en Businessclub De Scherpenbergh te Apeldoorn

 

Project Café de Paris in Apeldoorn

 


Project Woning Den Haag

 

Project Woning Apeldoorn

 

Project Woning Losser

 

Project Woning Apeldoorn

 

Project Restaurant de Brugwachter te Apeldoorn

 

Project Restaurant Spicebrush te Apeldoorn

 

 

Turnkey Oplossingen!

Wilt u ook het gemak van één partij welke uw woonwensen in vervulling brengt? Van interieuradvies, het produceren van meubelen tot aan de daadwerkelijke inbouw behoort tot de mogelijkheden die ROFRA|Home te bieden heeft. ROFRA|Home produceert haar meubelen zelf en zodoende kan alles geheel naar wens samengesteld worden. Daarnaast kunnen wij ook de verdere inbouw doen van het interieur. Het maken van een bar, een tussenwand zetten of bijvoorbeeld het inbouwen van een trap behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onze veelzijdige en ervaren interieurbouwers beheersen elk facet ten aanzien van het inbouwen van het interieur. Doordat er geen andere of derde partijen tussen zitten garanderen wij altijd de laagste prijs. Neemt u contact op met onze adviseur om de mogelijkheden te bespreken. Onze interieurstylisten geven u de juiste interieurtips over interieurstyling. Het interieuradvies wat wordt gegeven is geheel op maat. Met de vele interieurstylen die ROFRA|Home te bieden heeft zijn er natuurlijk ontelbare woonideeën te bedenken. Om uw ideale wooninrichting te verkrijgen bent u zelf ook deelgenoot van dit proces. U geeft aan wat uw wensen zijn en onze binnenhuisarchitecten zorgen voor een interieur vormgeving welke helemaal naar wens is. ROFRA|Home is dus meer dan een woonwinkel, wij kunnen met onze deskundige stylisten al uw woonwensen werkelijk maken.

Projecten

Ook op projectbasis kunnen wij veel voor uw bedrijf betekenen. Een sfeervolle zaak betekent dat uw klant of gast graag bij u terug wilt komen. Voor horeca interieur en horecameubels hebben wij ook ervaren interieurbouwers in dienst. Het maken van horecameubilair is eenvoudig te realiseren door onze eigen meubelmakers in Tubbergen en Dreumel. Met ervaringen in tientallen interieurprojecten hebben wij een diversiteit aan tevreden opdrachtgevers gehad. Restaurants, winkels en hotels zijn onder andere enkele opdrachtgevers uit het verleden.

Hier zijn ervaren meubelmakers en -stoffeerders dagelijks aan de slag met het creëren van een unieke collectie kasten, banken, tafels en fauteuils. Rofra Home maakt zoveel meubels zelf, dat maatwerk totaal geen probleem is.

Interieuradvies

Heeft u voor uw woning, appartement of vakantiehuis ook specifieke wensen over interieuradvies, verbouwingen of voor bijvoorbeeld het inbouwen van maatwerk kasten? Schroomt u dan niet contact met ons op te nemen. Onze interieurarchitecten maken samen met u een plan om al uw wensen in kaart te brengen en te realiseren. Met 35 jaar ervaring in het geven van interieuradvies, projecten en oplossingen op maat bent u bij ons in goede handen om al uw woonwensen in vervulling te laten gaan.

Referenties

“ ROFRA|Home heeft ons van A to Z geadviseerd en ons restaurant verbouwt tot een sfeervol geheel. Het bijzondere ontwerp en interieur is een toegevoegde waarde voor de Brasserie en het aantal gasten is met 25% toegenomen sinds onze verbouwing”.

Dieter Brasserie de Manege


“Met deskundig advies van de binnenhuisarchitecten van ROFRA|Home hebben wij ons huis in Zuid Frankrijk compleet laten inrichten. Er is goed geluisterd naar onze wensen en dit is vertaald in 3d tekeningen waardoor al onze onzekerheid vooraf werd weggenomen.”

 

Piere Papot  Villa in Nice

ROFRA Home heeft een collectie die opvalt door haar verscheidenheid, orginaliteit en exclusiviteit. Een assortiment waarbij wij u altijd een gepaste oplossing kunnen bieden. Durf te combineren met kleuren, met modellen en afwerkingen. We denken graag met u mee en u zult zien dat uw interieur een andere dimensie krijgt.

 

bel-voor-een-vrijblijvende-afspraak