Rofra Home: DE winkel met duizenden ontwerpers

Het is duidelijk: bij Rofra Home zijn meerdere ontwerpers in dienst. Want de bezoeker heeft de keuze uit honderden soorten woonkamer-meubelen en dat in vele stijlen: design, modern, klassiek, landelijk… Hoeveel mensen zitten er eigenlijk achter de tekentafel?

“Als ik heel eerlijk ben, hebben we duizenden ontwerpers,” zegt Sander Fraikin. “Want we doen heel veel maatwerk dan is de klant ook ontwerper!” Inderdaad, bij Rofra Home zit je als klant al heel gauw om de tafel met de adviseur om te bespreken hoe je het precies wilt hebben. Niet alleen wat betreft de hoogte, diepte of lengte, maar ook wat betreft de materiaalkeuze.

Eigen meubelatelier

ROFRA|Home begrijpt als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. Door de mogelijkheden die wij bieden geven we u de mogelijkheid uw interieur volledig aan te passen aan uw eisen, door de meubels vorm te geven zoals u dit graag ziet. Op deze manier hopen wij bij te dragen aan uw gevoel van thuis zijn.

Hier zijn ervaren meubelmakers en -stoffeerders dagelijks aan de slag met het creëren van een unieke collectie kasten, banken, tafels en fauteuils. Rofra Home maakt zoveel meubels zelf, dat maatwerk totaal geen probleem is.

“Zo’n 70% van onze collectie kan binnen een week worden thuisbezorgd”

Made in Holland

Een meubel vinden, dat meteen past én binnen de kortste keren thuis afgeleverd kan worden? Dat is ook geen probleem. De collectie is namelijk behalve zeer gevarieerd ook nog grotendeels uit voorraad leverbaar. Zo’n 70% van onze collectie kan binnen een week worden thuisbezorgd.

 

 

 

 

 

Leukste woonwinkel van Europa

ROFRA|Home is de leukste woonwinkel van Europa. Met de keuze uit honderden soorten meubelen in vele woonstijlen. Van design, modern, klassiek tot aan landelijk wonen, de keuze is enorm. U bent deelgenoot van ons productieproces, u bepaalt de maten van uw meubels. Of u nou de maat van uw tafel, kast, tv meubel, salontafel of stoel wilt aan passen, alles is mogelijk!

Interieur
Uw interieur is belangrijk voor u en dat begrijpen wij als geen ander. Als u thuis komt wilt u zich comfortabel, behaaglijk en op uw gemak voelen. 
Met de meubelen van ROFRA|Home haalt u een stuk gezelligheid en comfort in huis. De meubelen zijn op kwalitatief hoogwaardige wijze vervaardigd, zo hebben de ervaren meubelmakers al meer dan 35 jaar ervaring in het stofferen van stoelen, banken en fauteuils.

Woonboulevard

De gezellige woonwinkels treft u op meer dan vijftien verschillende woonboulevards verspreid over het land. Verlichting, decoratie en meubelen gemaakt van reclaimed Oak zijn ook te vinden in de grote winkels van ROFRA|Home. Kom sfeer proeven en inspiratie opdoen op de woonboulevard, de koffie staat voor u klaar!