Catalogus Rofra Home
Magazine

Rofra Home Magazine

Het interieuradvies van Rofra Home kan zeker het verschil maken. Het gaat vaak om kleine details of om een net even andere samenstelling van kleuren. U wilt toch in uw interieur bewonderend om u heen kunnen kijken en zich daarin optimaal thuis voelen? 

Mocht u er zelf niet helemaal uitkomen dan kunt u ons inschakelen. Onze adviseurs helpen u namelijk graag om de beste keuzes te maken. Zo krijgt u een interieur dat in alle opzichten echt bij u past en net die ene sfeer heeft, waar u naar op zoek bent. De interieurstylisten hebben een schat aan ervaring en kennis en kunnen samen met u in overleg een uniek plan van aanpak opstellen. Stuur uw gegevens naar: interieuradvies@rofrahome.nl voor een gratis interieuradvies!

Interieuradvies

Interieuradvies op basis van uw wensen

U ontdekt aan de hand van het interieuradvies al snel dat er aspecten zijn waar uzelf nog nooit aan heeft gedacht. Uiteraard vormen uw wensen en voorkeuren het uitgangspunt bij het samenstellen van het ideale interieur.

Het verschil is dat Rofra Home met u meedenkt en ook met unieke en originele adviezen komt. U kunt zich bij de aankoop van bijvoorbeeld een bank, fauteuil of eetkamerset door ons laten adviseren. Zo kan er ook een compleet nieuw interieur worden samengesteld met verschillende meubels van Rofra Home.

Voordelen van Interieuradvies van Rofra Home

Het gebruikmaken van het interieuradvies van Rofra Home biedt u vele voordelen. In de eerste plaats kunt u uitkijken naar een interieur dat perfect bij u past. In de tweede plaats is het zo dat wij alle meubelen in eigen beheer produceren en importeren. Dat zorgt ervoor dat er ongekende mogelijkheden zijn voor wat betreft het design, materiaal en details van meubels.

De ongekende mogelijkheden gaan verder met betrekking tot de kleur en maat. Zo kan uw woonwens door ons gerealiseerd worden. U kunt online alvast inspiratie opdoen of een van onze unieke woonwinkels bezoeken. Of u maakt direct gebruik van de mogelijkheid om van de voordelen van ons interieuradvies te profiteren.

Dat kunt u doen door ons een mailtje te sturen naar interieuradvies@rofrahome.nl. Dat is namelijk de eerste stap op weg naar het voor u ideale interieur.