Zwolle woonwinkel
Zwolle

De woonboulevard Zwolle biedt een uitgebreid winkelaanbod met onder meer de woonwinkel van Rofra Home. Er zijn meerdere meubelzaken gevestigd net als speciaalzaken, zoals babywinkels en beddenwinkels. De woonboulevard in Zwolle en zeker de meubelzaak van Rofra Home biedt een perfecte plek om wooninspiratie op te doen. De meubelboulevard is met de auto heel simpel te bereiken en ligt nabij de afrit van de A28. Er worden verschillende koopzondagen gehouden. Op koopzondagen en feestdagen als onze meubelzaak in Zwolle is geopend, wordt er op de woonboulevard voor vermaak voor kinderen gezorgd.

ROFRA Home Zwolle 
Grote Voort 104
8041 BH Zwolle
Tel: 038 422 0508

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 12.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 11.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 11.00 - 17.00 uur

 

 

Woonboulevard Zwolle Rofra Home

Openingstijden Rofra Home Zwolle

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur

Rofra Home op de Woonboulevard in Zwolle is vanaf 1 september 2018 elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

 

 Collega's gezocht!

Meubelwinkel zwolle

Passend advies

Rofra Home biedt op de meubelboulevard in Zwolle een grote en sfeervolle winkel. Er zijn twee verdiepingen vol wooninspiratie beschikbaar. U kunt de meubels bekijken, voelen en ervaren door bijvoorbeeld op een comfortabel bankstel plaats te nemen. Of om op een eetkamerstoel bij een van de eettafels te gaan zitten. De meubels zijn met verlichting, woonaccessoires en decoraties in een leuke setting gerealiseerd in verschillende woonstijlen. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van meubels en interieurs. Dat maakt het ook mogelijk u van een passend advies te voorzien. Uiteraard is er ook alle gelegenheid om op uw gemak door de winkel te lopen en te ontdekken wat het beste bij uw interieur past. In onze meubelzaak is de Sacramento bank overigens enorm populair. Er is veel vraag naar dit comfortabele bankstel dat er fantastisch uitziet en binnen uiteenlopende interieurstijlen een geweldige plek kan krijgen.

Kom gezellig bij ons langs

Er is volop parkeerruimte beschikbaar bij de woonboulevard in Zwolle. U kunt vlak voor de winkel parkeren en dat kan zonder kosten. Parkeren is hier namelijk gratis. Onze winkel is gedeeltelijk toegankelijk voor mindervalide personen. De begane grond is namelijk toegankelijk voor mindervalide personen, maar de bovenste verdieping is alleen per trap te bereiken. Er is helaas geen lift aanwezig in onze woonwinkel in Zwolle.

 

 

 

Foto's woonwinkel Zwolle