Woonwinkel Waalwijk Rofra Home
Waalwijk

Woonwinkel Rofra Home Woonboulevard Waalwijk

Er zijn meerdere meubelzaken in Waalwijk gevestigd die elk wat anders te bieden hebben. Zo beleeft u bij Rofra Home de typische Rofra sfeer aan de hand van de wijze waarop de meubelcollectie staat opgesteld. U kunt kennismaken met diverse woonstijlen en ontdekken hoe belangrijk ook de verlichting en woonaccessoires zijn. Daarmee kan namelijk ook het verschil worden gemaakt. Onze woonwinkel is een van de meubelzaken in Waalwijk die gevestigd zijn op de prachtige woonboulevard. Er wordt een unieke woonbeleving geboden op de meubelboulevard in Waalwijk en daar levert onze meubelzaak een belangrijke bijdrage aan.

ROFRA Home Waalwijk Woonboulevard
Professor Zeemanweg 1A
5144 NN Waalwijk
Tel: 0416-56 46 86 

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 10.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Woonwinkel woonboulevard Waalwijk Rofra Home
Wil je werken bij de leukste woonwinkel van Nederland?

Openingstijden Rofra Home Waalwijk

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag:        10.00 - 21.00 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Woonboulevard Waalwijk is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.
Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Woonwinkel Waalwijk Rofra Home

Woonbeleving

Bij het bezoeken van de meubelboulevard kunt u de auto gratis parkeren. Er worden ruime parkeermogelijkheden geboden. De meubelzaak van Rofra Home is toegankelijk voor mindervalide personen. De woonbeleving kan een extra dimensie krijgen door tussen het winkelen door of erna op uw gemak een hapje te gaan eten. Er zijn namelijk in de directe omgeving van de meubelwinkels in Waalwijk meerdere restaurants gevestigd. Als er kinderen meegaan om te winkelen in Waalwijk of de meubelboulevard is het wellicht leuk om een extra uitstapje te maken. De kinderen kunnen zich namelijk prima vermaken bij Jump XL of bij de Efteling.

Meubelzaak Waalwijk Rofra Home

Bezoek onze woonwinkel

In onze meubelzaak kunt u rondkijken en de meubels uitproberen om te kijken of deze aan het gewenste comfortniveau voldoen. Overigens besteden wij altijd aandacht aan het niveau van comfort, zodat een optimaal comfort standaard gegarandeerd is. U kunt de Brighton sofa uitproberen die erg populair is en veel wordt verkocht. Bijvoorbeeld in combinatie met de luxe stof Douglas met bijpassende kussens. Er is overigens veel mogelijk als het gaat om maatwerk, want kleuren en maten zijn vaak aan te passen naar uw wensen. U kunt altijd informeren bij onze woonstylisten die in de meubelzaak in Waalwijk aanwezig zijn. Zij voorzien u overigens graag van advies bij het maken van een keuze uit de collectie voor uw interieur.  

 

 

 

Foto's woonwinkel Waalwijk