Woonwinkel Venlo Rofra Home
Venlo

Woonwinkel Rofra Home Trefcenter Venlo

Het meubelcentrum in Venlo biedt met onder meer de meubelzaak Rofra Home uitgebreide mogelijkheden om gezellig te winkelen. Er zijn veel meubelzaken gevestigd op de meubelboulevard, maar ook tal van andere winkels maken deel uit van Trefcenter. Er is bijvoorbeeld ook een bouwmarkt aanwezig net als een beddenspeciaalzaak en een dierenwinkel. U kunt er dus een compleet dagje shoppen van maken. Het meubelcentrum in Venlo waar Rofra Home deel van uitmaakt biedt ruime parkeergelegenheid. De parkeerplaatsen zijn voor de deur gelegen en er zijn geen kosten aan het parkeren verbonden.

ROFRA Home Venlo TREFcenter
Nijmeegseweg 2d
5916 PT Venlo
Tel: +31 (0)77 - 321 13 29 

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 10.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Woonwinkel woonboulevard Venlo Rofra Home
Wil je werken bij de leukste woonwinkel van Nederland?

Openingstijden Rofra Home Venlo

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home woonboulevard Trefcenter Venlo is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelwinkel Venlo Rofra Home

Sfeer en beleving

Onze woonwinkel in Venlo bestaat uit een ruime showroom met meubels in een speciale setting, zodat u direct de sfeer en beleving ervaart. Naast de nieuwste meubelcollectie kunt u ook uw voordeel doen met de artikelen die in de sale worden aangeboden. Het assortiment is verspreid over twee etages. In onze meubelzaak in het meubelcentrum van Venlo zijn trapjes aanwezig en is er sprake van een tweede etage. In verband met het ontbreken van een lift is onze meubelwinkel minder toegankelijk voor mindervalide personen, maar ook voor kinderwagens. U profiteert bij ons wel weer van het voordeel dat de winkel goed bereikbaar is om goederen af te halen. Ook zijn wij op zondag geopend.

Meubelzaak Venlo Rofra Home

Bezoek onze woonwinkel

Als u uitgebreid gaat winkelen in het meubelcentrum in Venlo kunt u tussendoor een drankje drinken en een hapje eten. Of u kunt de dag op een leuke manier afsluiten en een van de eetgelegenheden bezoeken. U kunt lunchen in de Tref Lunchroom of de Subway bezoeken, maar er is ook een KFC aanwezig. Kinderen kunnen zich tijdens een bezoek aan de woonboulevard en aan onze meubelzaak vermaken met de fontein op het plein. In onze winkel staan de interieurstylisten graag voor u klaar om u van dienst te zijn bij het maken van een keuze. De Sacramento sofa is bijvoorbeeld bijzonder populair, maar ook naar de Salida eetkamerstoel is veel vraag. 

 

 

 

Foto's woonwinkel Venlo