Rofra Home outletstore
Vaassen

Outletwinkel Rofra Home Vaassen

De meubel outlet van Rofra Home biedt u de gelegenheid om extra voordelig originele en comfortabele meubels aan te schaffen. Onze woonwinkel in Vaassen is een zogenoemde factory outlet waar uitsluitend outlet meubels worden aangeboden. De collectie varieert dagelijks, want iedere dag worden er weer nieuwe meubels toegevoegd uit het magazijn aan het assortiment van deze outlet factory in Vaassen. U kunt een deel van de collectie van onze meubel outlet ook op afstand online bekijken. Via het Facebook-account Rofra Home Factory Outlet kunt u verschillende meubels bekijken die net nieuw zijn toegevoegd. Ook op Marktplaats wordt een deel van de collectie van onze woonwinkel in Vaassen getoond.

ROFRA Home Factory Outlet Vaassen
Griftsemolenweg 25
8171 NS Vaassen
Tel. 0578-56 90 69

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 10.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: gesloten

 

 

Woonwinkel Vaassen outletstore

Openingstijden Rofra Home Vaassen

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  17.30 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur (let op er is geen koopavond meer)
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur

Kom gezellig langs bij onze outletstore!

Meubel outletstore Vaassen

Diversiteit aan outlet meubelen

Onze woonwinkel in Vaassen is ruim van opzet en biedt een diversiteit aan outlet meubelen. U kunt er bijvoorbeeld terecht voor een complete eethoek, maar ook voor een relaxfauteuil, sofa of voetenbank. Daarnaast worden er eveneens artikelen op het gebied van woondecoratie aangeboden net als woonaccessoires. De factory outlet bevindt zich op het industrieterrein, waar ook het hoofdkantoor, magazijn en spuiterij van Rofra Home zijn gevestigd. De meubel outlet in Vaassen bevindt zich op een bovenverdieping en is via een trap te bereiken. Dat maakt onze woonwinkel in Vaassen helaas niet toegankelijk voor mindervaliden. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Er kan gratis voor de deur geparkeerd worden. In onze meubel outlet winkel is een bar aanwezig om wat te drinken en eveneens zijn er toiletten beschikbaar. Mocht u een bezoek aan onze woonwinkel in Vaassen willen combineren met een etentje dan kunt u het centrum van Vaassen bezoeken. Het centrum van Vaassen is op vijf minuten rijden te bereiken.

Meubeloutlet Rofra Home Vaassen

De koffie staat klaar!

Als u bij de aanschaf van originele meubels voordelig uit wilt zijn, raden wij u aan om onze woonwinkel in Vaassen te bezoeken. Hier kunt u slagen voor een extra lage prijs en uw interieur van een nieuwe look voorzien. Uiteraard staan onze medewerkers graag in de outlet factory graag voor u klaar om u van dienst te zijn.

Bekijk hier alvast een greep uit het aanbod:

Facebook Rofra Home outlet  

 

 

 

Foto's woonwinkel Vaassen