Woonwinkel Utrecht Rofra Home
Utrecht

Woonwinkel Rofra Home Woonboulevard Utrecht

De woonboulevard Utrecht biedt de mogelijkheid om uitgebreid te winkelen. Er zijn veel woonwinkels gevestigd en uiteraard heef Rofra Home heeft hier eveneens een meubelwinkel. Onze nette winkel bevat een uitgebreide collectie met originele meubels, sfeervolle verlichting en unieke accessoires. Er zijn twee etages beschikbaar met een ruime bovenverdieping. Er is een inpandige lift aanwezig die ruimte biedt voor vier personen. Onze meubelzaak op de woonboulevard in Utrecht is dan ook toegankelijk voor mindervalide personen. Wij ontvangen u graag in onze sfeervolle woonwinkel waar altijd de gelegenheid wordt geboden om op uw gemak rond te kijken en inspiratie op te doen. De koffie staat daarbij voor u klaar.

ROFRA Home Utrecht Woonboulevard
Kaap de Goede Hooplaan 7a
3526 AR Utrecht
Tel: 030-2674656

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 11.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 11.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 11.00 - 17.00 uur

Woonwinkel woonboulevard Utrecht

Openingstijden Rofra Home Utrecht

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Woonboulevard Utrecht is elke zondag open.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelwinkel Rofra Home Utrecht

Passend advies

Het vriendelijke personeel in onze interieurwinkel in Utrecht op de meubelboulevard beschikt over een uitgebreide expertise als het gaat om de inrichting. U kunt dan ook altijd met uw vragen terecht bij onze woonstylisten die u ook graag van een passend advies voorzien om van uw interieur een topinterieur te maken. Er kan al veel bereikt worden met een bepaalde kleur of met een specifiek soort verlichting. Mocht de kleur van een bankstel die in onze meubelwinkel staat opgesteld net niet uw favoriete kleur zijn, laat het dan weten aan de woonstylist. Die bekijkt samen met u de mogelijkheden van de kleuren, waarin het bankstel geleverd kan worden. Overigens zijn een aantal meubels in het bijzonder in trek bij onze bezoekers, zoals Sacramento en Brighton.

Meubelzaak Utrecht Rofra Home

Gratis parkeren

De woonboulevard Utrecht heeft al een lange staat van dienst en bestaat in 2017 dan ook al dertig jaar. Er komen dagelijks veel bezoekers om uitgebreid te winkelen en dat eventueel te combineren met het bezoeken van een restaurant. Zo heeft u hier op de meubelboulevard de mogelijkheid om bij de horecagelegenheid het Parkuys een hapje te eten. De auto kan overigens voor de deur geparkeerd worden en dat is nog eens gratis ook.  

 

 

 

Foto's woonwinkel Utrecht