Woonwinkel Spijkenisse Rofra Home
Spijkenisse

Woonwinkel Rofra Home Woonboulevard Spijkenisse

Woonboulevard Spijkenisse biedt de gelegenheid om uitgebreid voor uw interieur te winkelen. Dat kan onder meer in de woonwinkel van Rofra Home. Hier kunt u inspiratie opdoen, originele meubels aanschaffen en u laten adviseren door de interieurstylisten. Een aantal bankstellen zijn in het bijzonder populair. Dat zijn onder meer de Sacramento waar u heerlijk comfortabel op zit en de sfeervolle Brighton bank. Dit bankstel heeft een diepe zit en rechte armleggers. Probeer de banken maar eens uit in onze meubelwinkel op de woonboulevard Spijkenisse. U ervaart meteen het comfort. Met betrekking tot de tafels is er veel vraag naar de eettafel Yosmite. Uiteraard zijn er nog veel meer meubels die wellicht beter in uw interieur tot hun recht komen. Neem vooral de tijd om de collectie te bekijken. Tussendoor kunt u gerust een kopje koffie nemen..

Rofra Home Woonboulevard Spijkenisse 
Constantstraat 2
3202 SV Spijkenisse
Tel: 0181 - 44 22 72

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 12.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 10.00 - 17.00 uur

 

 

Woonboulevard Spijkenisse Rofra Home

Openingstijden Rofra Home Spijkenisse

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Woonboulevard Spijkenisse is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelwinkel Rofra Home

Passend advies

De woonboulevard in Spijkenisse biedt aan meer dan twintig verschillende winkels met onder meer woonwinkels plaats. U kunt na een bezoek van onze meubelzaak in Spijkenisse ook gebruikmaken van de gelegenheid om heerlijk uit eten te gaan. Dat kan in het gezellige restaurant de Watertuin op het meubelplein. Komt u met de auto naar de woonboulevard? Dan kunt u de auto gratis parkeren. Er is ruimschoots gelegenheid om de auto te parkeren. Onze meubelwinkel in Spijkenisse is gedeeltelijke toegankelijk voor mindervaliden. De benedenverdieping is namelijk toegankelijk, maar er is helaas geen lift naar de hoger gelegen verdieping. 

Meubelzaak Spijkenisse Rofra Home

Bezoek onze woonwinkel

Rofra Home biedt in de woonwinkel de gelegenheid om de beschikbare meubels op maat aan te laten passen naar uw wensen. Het kan maar zo zijn dat u het Brighton bankstel prachtig vindt, maar liever een andere kleur heeft. Of dat u een eettafel in een ander afmeting wenst aan te schaffen. Onze woonstylisten staan wat dat betreft ook voor u klaar in de woonwinkel in Spijkenisse aan de woonboulevard. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden.  

 

 

 

Foto's woonwinkel Spijkenisse