Woonwinkel Nijmegen Rofra Home
Nijmegen

Woonwinkel Rofra Home Woonboulevard Nijmegen

De woonboulevard in Nijmegen is de locatie waar Rofra Home een van de vele filialen heeft gevestigd. Hier stapt u binnen in een meubelwinkel waar u direct een aangename sfeer ervaart. De meubels worden zo opgesteld dat iedere setting weer voor een unieke uitstraling zorgt. Dat u welkom bent, merkt u ook meteen. Onze woonstylisten helpen u namelijk graag bij het maken van de beste keuze voor uw interieur. Dat is de kracht van onze woonwinkel in Nijmegen. Kiest u voor het populaire Sacramento bankstel of laat u liever uw oog vallen op de Bermuda bank? Net als Top Block en Brighton zijn dit de meubels waar de meeste vraag naar is. Daar hoeft u zich uiteraard niet door te laten leiden. Het gaat er namelijk om dat u in uw interieur uw eigen sfeer en uitstraling creëert. Dan voelt thuiskomen pas echt als thuiskomen.

ROFRA Home Nijmegen Woonboulevard
Wijchenseweg 158
6538 SX Nijmegen
Tel: +31 (0)24 - 344 51 50

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 12.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 11.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 11.00 - 17.00 uur

 

 

Woonboulevard Nijmegen Rofra Home
Wil je werken bij de leukste woonwinkel van Nederland?

Openingstijden Rofra Home Nijmegen

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Woonboulevard Nijmegen is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelzaak Rofra Home

Schitterende meubelcollectie

Als u op zoek bent naar meubelzaken in Nijmegen is het zeker aan te raden om de woonboulevard in Nijmegen te bezoeken. Rofra Home heeft als meubelwinkel twee verdiepingen beschikbaar met een schitterende meubelcollectie, verlichting en woonaccessoires. De tweede verdieping is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden, want die is alleen per trap te bereiken. Indien u naar de meubelboulevard komt om onze woonwinkel te bezoeken, kunt u de auto parkeren. Het parkeren is niet gratis, maar u hoeft slechts 1 euro te betalen om drie uur te auto neer te zetten. Via het openbaar vervoer is de woonboulevard in Nijmegen eveneens gemakkelijk te bereiken. Het station is om de hoek gelegen.

Meubelzaak Rofra Home Nijmegen

Zeven dagen per week geopend

U kunt na uw bezoek aan Rofra Home verder winkelen of gezellig een hapje gaan eten. Dan wordt de dag nog leuker. Er zijn meerdere restaurants in de buurt gelegen. Asia is op de woonboulevard in Nijmegen gevestigd en in de omgeving kunt u onder meer terecht bij de Wereldkeuken en Orient Plaza. Overigens is de meubelwinkel van Rofra Home in Nijmegen zeven dagen per week geopend.

 

 

 

Foto's woonwinkel Nijmegen