Woonwinkel Leiderdorp Rofra Home
Leiderdorp

Woonwinkel Rofra Home WOOON Leiderdorp

Woonboulevard Leiderdorp is ideaal om overdekt te winkelen en op zoek te gaan naar originele en unieke meubels. Rofra Home is een van de woonwinkels in Leiderdorp die op de meubelboulevard is gevestigd. Hier vindt u een uitgebreide en gevarieerde collectie met meubels die bekend staan om de typische uitstraling, namelijk die van Rofra Home. Het is prettig om te winkelen op de woonboulevard die inpandig is uitgevoerd. Aan de ene kant zijn er de woonwinkels en aan de andere kant is er sprake van glas. Dat zorgt voor een vriendelijke en open uitstraling. Buiten bevindt zich overigens ook nog een deel met winkels.

Rofra Home | Wooon Leiderdorp
Elisabethhof 24
2353 EZ Leiderdorp
Tel: +31 (0)71 - 542 03 22

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 12.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 12.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Meubelboulevard Rofra Home Leiderdorp
Wil je werken bij de leukste woonwinkel van Nederland?

Ben je geïnteresseerd? Stuur ons een sollicitatie met jouw motivatie en cv naar hr@rofrahome.nl

Openingstijden Rofra Home Leiderdorp

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home woonboulevard WOOON Leiderdorp is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Woonwinkel Wooon Leiderdorp Rofra Home

Gratis parkeren

Bij een bezoek aan onze woonwinkel in Leiderdorp aan de woonboulevard kunt u de auto op gratis parkeren. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig om een plekje voor uw auto te vinden. De meubelboulevard biedt uiteraard uitgebreide mogelijkheden om te winkelen voor een nieuw interieur. U kunt er zelfs een compleet dagje uit van maken en het winkelen combineren met het bezoeken van een restaurant. Er is onder meer een lunchroom en een restaurant aanwezig. Als er kinderen meegaan, is het wellicht een idee om de nabijgelegen McDonalds te bezoeken of gezellig te gaan eten in de pannenkoekenboerderij.

Meubelzaak Rofra Home Leiderdorp

Bezoek onze woonwinkel

U kunt in de woonwinkel van Rofra Home op uw gemak kennismaken met de meubelcollectie en inspiratie opdoen. Indien het aan inspiratie ontbreekt of als u graag van een deskundige woonstylist een advies wilt krijgen, is dat mogelijk. Onze interieuradviseurs zijn echte specialisten en kunnen op basis van uw wensen een passend advies geven. In onze meubelzaak aan de woonboulevard in Leiderdorp is de vraag naar bankstellen groot. Dat gaat eveneens op voor de tafels en stoelen. Zo is Birmingham een van de populairste meubelseries in dit filiaal. Het voordeel dat wij u bieden, is bovendien dat veel meubels naar uw eigen smaak aangepast kunnen worden. Een andere kleur is vaak geen probleem net als dat er mogelijkheden zijn met betrekking tot de maatvoering. Wij zien u graag snel en de koffie staat klaar.  

 

 

 

Foto's woonwinkel Leiderdorp