Woonwinkel Rofra Home Leeuwarden
Leeuwarden

Woonwinkel Rofra Home De Centrale Leeuwarden

De meubelzaak in Leeuwarden van Rofra Home biedt u een diversiteit aan originele meubelen. Onze woonwinkel in Leeuwarden bevindt zich op het winkelpark De Centrale. Hier bevindt zich een twintigtal winkels, zodat het mogelijk is om er uitgebreid te gaan winkelen. Er is onder meer een bouwmarkt aanwezig, zoals Praxis en een winkel die van alles heeft, zoals de Action. Rofra Home is een meubelzaak in Leeuwarden waar u inspiratie opdoet en de leukste meubelen voor uw interieur kunt aanschaffen. Uiteraard is er alle gelegenheid om op uw gemak de meubels, verlichting en woonaccessoires te bekijken. Probeer ook gerust eens de bankstellen uit om het comfort te ervaren. Of neem plaats aan de eettafel als u daarnaar op zoekt bent en ontdek daarvan de voordelen.

ROFRA Home Winkelpark De Centrale Leeuwarden
De Centrale 29-a 
8924 CZ Leeuwarden
Tel: 058-2050208 

 

Woonboulevard Leeuwarden Woonwinkel

Openingstijden Rofra Home Leeuwarden

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Leeuwarden op woonboulevard de Centrale is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelwinkel Rofra Home

Meubelzaak Rofra Home

Onze meubelzaak in Leeuwarden bevindt zich op de eerste verdieping van de woonboulevard. Er is een roltrap beschikbaar, maar onze woonwinkel is minder geschikt voor mindervalide personen. Het wordt met een rolstoel bijvoorbeeld lastig om boven te komen. U kunt een bezoek aan onze meubelwinkel in Leeuwarden brengen en dat met combineren met gezellig ergens een hapje te eten. Voor de lunch kunt u bijvoorbeeld een croissanterie bezoeken. Of u kunt naar de KFC of naar AnyTime gaan om daar wat te eten. Er wordt bij het winkelpark De Centrale voldoende parkeergelegenheid geboden en het parkeren van de auto is bovendien gratis. In onze meubelzaak wordt overigens gratis wifi aangeboden.

Meubelzaak Rofra Home

Kom gezellig bij ons langs

U kunt iedere dag van de week naar onze meubelzaak in Leeuwarden komen. Ook op zondag is onze meubelwinkel namelijk geopend. Iedere dag staan onze woonstylisten klaar om u van dienst te zijn. De expertise op het gebied van woninginrichting is groot en een objectieve blik kan uw woonwensen zomaar ineens op een originele manier werkelijkheid laten worden. Wist u dat veel van de meubels naar wens samengesteld kunnen worden? Bijvoorbeeld met betrekking tot de kleur en ten aanzien van de maten. Wij beschikken naast dat wij een meubelzaak in Leeuwarden en filialen in andere plaatsen hebben over een eigen meubelatelier, stoffeerderij en spuiterij.

 

 

 

Foto's woonwinkel Leeuwarden