Woonboulevard Heerlen
Heerlen

Woonwinkel Rofra Home Woonboulevard Heerlen

Woonboulevard Heerlen heeft met Rofra Home en andere meubelzaken een aanbod van maar liefst vijftig speciaalzaken. In deze winkels op de meubelboulevard is het aanbod gericht op huis, tuin en vrije tijd. U kunt in onze woonwinkel op de woonboulevard in Heerlen inspiratie opdoen, meubels in de praktijk uitproberen en bovenal van de expertise van onze woonstylisten profiteren. Hier ervaart u ‘wonen’ in de breedste zin van het woord. Beleef het comfort van onze bankstellen en eetkamerstoelen. Of ontdek de bijzondere verlichting en originele woonaccessoires die uw interieur een extra dimensie geven. Overigens is de Sacramento sofa in onze winkel het meest populair. Hier is veel vraag naar.

ROFRA Home | Woonboulevard Heerlen
In de Cramer 156 – 158
6412 PM Heerlen
Tel: +31 (0)45 - 574 80 60

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 12.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 12.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uurWoonwinkel Heerlen

Openingstijden Rofra Home Heerlen

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Woonboulevard Heerlen is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelwinkel Rofra Home Heerlen

Passend advies

U kunt er met het winkelen op de woonboulevard in Heerlen een compleet dagje weg van maken. Ook als er kinderen meegaan. Aan de overkant van onze meubelwinkel is er een speeltoestel met klimrek, waarop uw kinderen kunnen spelen. Aan de overzijde is eveneens een restaurant/café gevestigd om tussen het winkelen door even te relaxen en ontspannen een hapje te eten. Of gewoon even wat te drinken om de dorst te lessen. In onze woonwinkel in Heerlen op de meubelboulevard is er overigens koffie aanwezig. Tijdens het rondkijken of in gesprek met onze medewerker die u van advies voorziet, kunt u van een aangenaam kopje koffie genieten.

Meubelzaak Rofra Home Heerlen

Kom gezellig bij ons langs

Onze meubelzaak is gevestigd op de begane grond van de woonboulevard in Heerlen. De winkel is toegankelijk voor mindervalide personen. Rond de meubelboulevard en onze woonwinkel is er volop parkeergelegenheid. Als u naar Rofra Home komt, maakt u kennis met meubelen in de typische Rofra sfeer. Bent u nog niet eerder in ons filiaal geweest? Dan ervaart u direct wat dan precies de typische Rofra sfeer is. De uitstraling van onze meubels is namelijk altijd origineel. De hoogwaardige kwaliteit straalt er bovendien vanaf. Dat is ook niet vreemd, want het grootste deel van de collectie wordt op ambachtelijke wijze in ons meubelatelier vervaardigd. Maatwerk met aanpassing in kleur en afmetingen is vrijwel altijd mogelijk.  

 

 

 

Foto's woonwinkel Heerlen