Woonwinkel Groningen Rofra Home
Groningen

Woonwinkel Rofra Home Woonforum Groningen

Een groot aantal meubelzaken in Groningen, zoals onder meer de woonwinkel van Rofra Home bevindt zich op de woonboulevard. Dat betekent dat u uitgebreid kunt winkelen. U kunt de kinderen gerust meenemen om er ook voor hen een leuke dag van te maken. Er is namelijk een kinderspeelparadijs aanwezig. Zo kan er eerst een bezoek aan de meubelzaken in Groningen gebracht worden en daarna kunnen de kinderen heerlijk ravotten. U kunt ondertussen bijkomen met een hapje en een drankje. Overigens kunt u de auto gewoon voor de deur parkeren. Extra voordeel is dat het parkeren gratis is.

ROFRA Home Groningen Woonforum
Peizerweg 72
9727 AK Groningen
Tel: +31 (0)50 - 360 10 64

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 10.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 12.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Meubelzaak Groningen Rofra Home

Openingstijden Rofra Home Groningen

Maandag:    13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:      10.00 - 18.00 uur
Woensdag:  10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Groningen Woonforum is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur m.u.v. zondagen in de maanden juli en augustus.

Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelwinkel Groningen Rofra Home

Ervaar de unieke Rofra stijl

Rofra Home is een van de leukste meubelzaken in Groningen. In onze meubelwinkel ervaart u meteen door de originele Rofra stijl. Het assortiment met meubels, verlichting en woonaccessoires is verspreid over twee verdiepingen. Onze meubelzaak is voor mindervalide personen toegankelijk. Er is een lift beschikbaar. Als u daar gebruik van wenst te maken, hoeft u alleen maar even een medewerker aan te spreken. De bovenverdiepingsdeur dient namelijk door ons geopend te worden. Het assortiment is zeer divers, maar altijd origineel en met een uniek en aansprekend design vormgegeven. Het grootste deel van de meubels komt van eigen Rofra hand en wordt in ons eigen meubelatelier gemaakt.

Woonboulevard Groningen

Bezoek onze woonwinkel

Dat wij over een eigen meubelatelier beschikken, maakt het mogelijk om u maatwerk aan te bieden. Misschien dat u een fantastisch bankstel ziet in onze meubelzaak in Groningen, maar dat de kleur niet uw favoriete kleur. Onze woonstylisten staan dan voor uw klaar om uw wensen aan te horen en u de verschillende kleuropties te laten zien. Uiteraard kunt u voor meerdere interieuradviezen bij onze medewerkers terecht. Onze woonstylisten beschikken namelijk over een uitgebreide expertise en bieden u graag de beste service. Uiteraard is het ook mogelijk om op uw gemak inspiratie op te doen en kennis te maken met onze meubelcollectie.  

 

 

 

Foto's woonwinkel Groningen