Woonwinkel Eindhoven Rofra Home
Eindhoven

Woonwinkel Rofra Home Eindhoven Ekkersrijt

Wij heten u van harte welkom in ons sfeervolle en creatieve woonwinkel te Eindhoven. Met een goed en vakkundig team laten wij u zien wat de mogelijkheden zijn om het gevoel van Rofra Home bij u thuis te creeren. Van landelijk klassiek naar urban en industrieel. Diverse stijlen bij elkaar, genot, en een gevoel van warmte en stijl, dat is onze passie die wij graag met u willen delen. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies. Dat varieert van het tonen van de verschillende kleuropties voor een bepaald meubel tot het opstellen van een compleet interieuradvies. Bovendien bieden wij altijd de optie voor maatwerk aan waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Kom gezellig bij ons langs en laat u inspireren door de typische Rofra sfeer! Wij zien u graag!

ROFRA Home | Eindhoven Ekkersrijt
Ekkersrijt 4015
5692 DB Son en Breugel
Tel: 0499- 464 007

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 10.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Woonboulevard Eindhoven Rofra Home

Openingstijden Rofra Home Eindhoven

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag:        10.00 - 21.00 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       11.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Eindhoven woonboulevard Ekkersrijt is elke zondag open van 11.00 tot 17.00 uur.
Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelzaak Eindhoven Rofra Home

Alle woonstijlen en anders dan anders!

In onze winkel aan de woonboulevard in Eindhoven vindt u een verscheidenheid aan stijlen. Iedere stijl is op zich herkenbaar door de toepassing van de meubels in combinatie met decoratie en woonaccessoires. Iedere meubelhoek toont daardoor een compleet beeld in bijvoorbeeld een klassieke stijl, urban sfeer, industriële look of landelijke uitstraling. Gemixte stijlen zijn tegenwoordig eveneens populair en ook daar kunt u mee kennis maken als u onze woonwinkel aan de woonboulevard in Eindhoven bezoekt. U ervaart meteen de warmte en sfeer van verschillende stijlen en kunt ontdekken hoe u die beleeft. Het voordeel van het bezoeken van ons filiaal is bovendien dat u het comfort van de meubels in de praktijk kunt testen. Uiteraard staat de koffie voor u klaar en hopen wij u te ontvangen in onze interieurwinkel!

Wij staan voor u klaar!

U kunt een bezoek aan de meubelboulevard in Eindhoven combineren met een bezoek aan andere winkels en tussendoor een hapje eten en wat drinken. Op Meubelplein Ekkersrijt zijn verschillende eetgelegenheden gevestigd. Overigens is onze benedenverdieping voor mindervaliden toegankelijk, maar de bovenste verdieping helaas niet. Wanneer u met de auto komt, dan kunt u gratis voor onze woonwinkel parkeren. U kunt Rofra Home aan de woonboulevard in Eindhoven zeven dagen per week bezoeken. Wij staan dagelijks graag voor u klaar. Tot ziens bij Rofra Home Eindhoven.

 

 

 

Foto's woonwinkel Eindhoven

 

Wij heten u van harte welkom in ons sfeervol en creatieve winkel te Eindhoven.