Woonwinkel Den Haag
Den Haag

Woonwinkel Rofra Home Megastores Den Haag

De woonwinkel in Den Haag van Rofra Home maakt deel uit van de woonboulevard MegaStores. Dit is het grootste overdekte winkelcentrum van de Benelux. Er is dan ook volop parkeergelegenheid beschikbaar. U kunt de auto op het parkeerdek neerzetten voor een kleine vergoeding. Onze woonwinkel is een van de vele meubelwinkels in Den Haag, maar onderscheidt zich met een unieke meubelcollectie die grotendeels in eigen beheer is vervaardigd. Bij ons kunt u niet alleen inspiratie opdoen, maar ook een gedegen interieuradvies krijgen op basis van uw woonwensen.

ROFRA Home MegaStores Den Haag
Van Der Kunstraat 165
2521 BS Den Haag
Tel: +31 (0)70 - 388 78 04

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: gesloten
Hemelvaartsdag: 12.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Woonwinkel Den Haag Rofra Home

Openingstijden Rofra Home Den Haag

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 -  17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home op de Woonboulevard Megastores Den Haag is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.
Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelwinkel Den Haag

Stijlvol wonen

In onze woonwinkel in Den Haag staan de meubels in een realistische opstelling inclusief woonaccessoires en decoratie. Een compleet ingerichte eethoek met details geeft u een heel ander beeld dan dat er alleen een eettafel met vier eetkamerstoelen staat. Wij nemen u graag mee in de sfeer van stijlvol wonen. Onze meubelzaak in Den Haag biedt een uitgebreide collectie met meubels. Rofra Home heeft voor u echter nog een troef in handen. Aangezien vrijwel alle meubels door onze meubelmakers worden gemaakt, is het ook mogelijk om maatwerk te leveren. Zo kunt u een bepaald meubelstuk in de kleur laten realiseren die u wenst of net even voor een andere maat kiezen als dat beter past in uw interieur.

De koffie staat klaar!

Naast dat u alle tijd en gelegenheid heeft om de woonwinkel van Rofra Home in Den Haag te bezoeken, kunt u aansluitend of vooraf een hapje eten. Er zijn namelijk meerdere horecagelegenheden aan de woonboulevard gevestigd, zoals Subway, McDonals en La Place. In onze woonwinkel in Den Haag staat de koffie overigens voor u klaar. De meubelcollectie in de meubelwinkel wordt regelmatig vernieuwd. Zo worden onder meer de laatste trends op de voet gevolgd en vormen onze meubels dikwijls zelf de basis voor een nieuwe woontrend. Wij zien uit naar uw komst en zijn u graag van dienst.

 

 

 

Foto's woonwinkel Den Haag