Woonwinkel Rofra Home Den Bosch
Den Bosch

Woonwinkel Rofra Home Den Bosch

Op de woonboulevard in Den Bosch is een grote en prachtige woonwinkel van Rofra Home gevestigd. Er is voor de deur ruimschoots de gelegenheid om de auto gratis te parkeren. De winkel is toegankelijk voor mindervaliden. Bij een bezoek aan de woonboulevard in Den Bosch kunt u urenlang winkelen en bij Rofra Home terecht als u op zoek bent naar meubels voor het interieur. Onze meubels zijn geschikt voor iedere woonstijl en kenmerken zich door de typische Rofra sfeer. Dat geldt overigens ook voor het aanbod met verlichting en woonaccessoires die uw interieur een bijzondere en unieke uitstraling geven.

ROFRA Home Retailpark Den Bosch
Balkweg 7 
5232 BT 's-Hertogenbosch
Tel: 073 20 60 017

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 10.00 - 17.30 uur
Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.30 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Meubelwinkel Den Bosch
Wil je werken bij de leukste woonwinkel van Nederland?

Openingstijden Rofra Home Den Bosch

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 17.30 uur
Vrijdag:        10.00 - 21.00 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur 

Rofra Home Retailpark Den Bosch is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.
Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Woonboulevard Den Bosch

Geheel naar wens

In de leukste woonwinkel van Den Bosch is altijd een woonstylist beschikbaar die u van advies kan voorzien. U kunt profiteren van de deskundigheid en ervaring waar onze stylisten over beschikken. Bovendien kunt u een groot deel van de meubels die getoond worden helemaal naar eigen smaak samenstellen. Misschien komt een andere kleur van uw ideale bankstel net even beter uit. Of past de afmeting van de tafel net niet goed binnen uw interieur. In dat geval kunnen de meubels in onze eigen meubelatelier volledig op maat en passend bij uw woonstijl en interieur op maat gerealiseerd worden. De woonboulevard in Den Bosch biedt uitgebreide mogelijkheden om te winkelen. In combinatie met een bezoek aan de woonwinkel van Rofra Home kunt u er een leuke en vooral geslaagde dag van maken.

Meubelzaak Den Bsoch

Kom langs

In onze meubelwinkel is het aanbod divers en groot. Het leuke is dat u de meubels steeds in een bepaalde setting opgesteld ziet staan. Hierdoor worden er verschillende sferen gecreëerd en is het maken van een keuze gemakkelijker. In onze winkel op de meubelboulevard in Den Bosch zijn er een aantal meubels die erg populair zijn. U kunt ontdekken of de beste verkochten meubels, zoals Hoekbank Sacramento, Salontafel Munggur en Fauteuil Tapeo wat voor u zijn. Of zoekt u toch wat anders? Kijk gerust rond en als u even wilt nadenken, kan dat natuurlijk met een kopje koffie.

 

 

 

Foto's woonwinkel Den Bosch