Woonwinkel Breda Rofra Home
Breda

Woonwinkel Rofra Home Woonboulevard Breda XXL

De meubelwinkel in Breda van Rofra Home is gevestigd op een woonboulevard en deze staat bekend als een van de grootste meubelboulevards in Nederland. Hier kunt u alles vinden waar u naar op zoek bent en natuurlijk ontvangen wij u graag in onze meubelwinkel in Breda. Via de snelweg A16 kunt u ons filiaal gemakkelijk bereiken. De auto parkeert u gratis bij de winkel. De meubels zijn zo opgesteld dat u meteen een complete indruk krijgt van de sfeer en stijl. Om u nog meer inspiratie te bieden, is er tevens sprake van decoratie in de vorm van woonaccessoires. Dat maakt het plaatje helemaal compleet.

ROFRA Home Woonboulevard Breda 
Kruisvoort 8
4814 RZ Breda
Tel: 076 - 5284044

Openingstijden feestdagen

Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 11.00 - 17.00 uur

 

 

Woonwinkel Breda Rofra Home
Wil je werken bij de leukste woonwinkel van Nederland?

Openingstijden Rofra Home Breda

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 -  17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       11.00 - 17.00 uur 

Rofra Home op de Woonboulevard Breda XXL is elke zondag open van 11.00 tot 17.00 uur.
Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelzaak Breda Rofra Home

Uitstraling, comfort en kwaliteit

In onze meubelwinkel in Breda zijn er een aantal meubels die erg populair zijn en veel worden verkocht. Bijvoorbeeld de Salida eetkamerstoelen, maar ook de Sacramento hoekbank en driezits of de Texas eettafels en salontafel. U kunt bij ons in alle rust en op uw gemak de sfeer van verschillende interieurs ervaren. Probeer de meubels ook gerust uit door niet alleen te kijken, maar ook te voelen en te ervaren. Het is belangrijk dat als u een bank of eetkamerstoelen koopt dat deze er fantastisch uitzien, maar eveneens het gewenste comfortniveau bieden. Rofra Home houdt als meubelwinkel in Breda altijd rekening met de uitstraling, comfort en de kwaliteit. Dat merkt u aan alles. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid meubels op maat te laten ontwerpen. Het grootste deel van de meubelcollectie wordt in Nederland door onze eigen meubelmakers gemaakt. De meubels zijn in dat opzicht naar uw individuele wensen aan te passen in de meubelmakerij, stoffeerderij en spuiterij.

Kom gezellig bij ons langs

Uiteraard kunt u in onze meubelwinkel aan de woonboulevard in Breda rekenen op een deskundig advies van onze woonadviseurs. Onze beneden verdieping van de woonwinkel is geschikt voor mensen in een rolstoel. Een bezoek aan onze meubelwinkel in Breda kunt u combineren met een lunch of diner in een van de vele eetgelegenheden aan de meubelboulevard. Neemt u uw kinderen mee naar de winkel? Wij hebben kleurplaten klaarliggen.

 

 

 

Foto's woonwinkel Breda