Amsterdam woonwinkel
Amsterdam

Woonwinkel Rofra Home Amsterdam Villa Arena

De woonwinkel in Amsterdam van Rofra Home biedt een uitnodigende setting om op uw gemak de collectie met meubels te bekijken en te ervaren. De woonwinkel maakt deel uit van de populairste woonboulevard in Amsterdam. U komt hier binnen en beleeft meteen de gastvrije ambiance. Er is veel aandacht besteed aan de decoratie en opstelling van deelinterieurs in de meest uiteenlopende stijlen. Bijvoorbeeld van nieuw klassiek tot landelijk en van modern tot stoer. U kunt zich in onze woonwinkel in Amsterdam dan ook steeds in verschillende sferen wanen. Probeer de meubels uit door bijvoorbeeld plaats te nemen op een comfortabele bank of schuif bij de eettafel aan.

ROFRA Home | Villa Arena Amsterdam
Arenaboulevard 132-A
1101 DJ Amsterdam Zuidoost
Tel: +31 (0)20 - 609 04 99  

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: gesloten
Hemelvaartsdag: 11.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 11.00 - 17.00 uur

 

Woonwinkel Amsterdam

Openingstijden Rofra Home Amsterdam

Maandag: 13.00 - 17.30 uur
Dinsdag: 10.00 - 17.30 uur
Woensdag: 10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.30 uur
Zondag: 11.00 - 17.00 uurRofra Home Amsterdam in de Villa Arena is elke zondag open van 11.00 tot 17.00 uur.
Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Meubelzaak Eindhoven Rofra Home

Passend advies!

U kunt op uw gemak rondkijken en profiteren van de vakkundigheid van onze woonadviseurs en woonstylisten in de meubelwinkel van Rofra Home. Zo kunt u van een passend advies worden voorzien voor wat betreft de aanschaf van meubels, decoratie of accessoires voor uw interieur. Onze interieurwinkel op de meubelboulevard in Amsterdam biedt een brede toegang, maar is voor mindervaliden minder geschikt om te bezoeken. Er is weliswaar een lift om de winkel te bezoeken, maar er bevindt zich in dit filiaal een verhoging met drie treden. U kunt overigens als u kinderen meeneemt een bezoek aan onze woonwinkel in Amsterdam combineren met een kinderuitje. Zo is er een Ballorig kinderspeelparadijs gevestigd. Als u op uw gemak wilt winkelen, kunt u op zaterdag en zondag beneden in de Villa Arena gebruikmaken van de kinderopvang.

Kom gezellig bij ons langs!

Bezoek onze stijlvolle woonwinkel in Amsterdam om inspiratie op te doen en uit een grote meubelcollectie een keuze maken. Wellicht vindt u onze Brighton of Sacramento bank helemaal geweldig of een unieke Block tafel. Rofra Home biedt echter nog meer mogelijkheden om uw interieur uniek en origineel te maken. Het is namelijk mogelijk om uw meubelwensen als maatwerk te laten uitvoeren. Hiertoe hebben wij in Nederland de beschikking over een eigen meubelmakerij, spuiterij en stoffeerderij. Zo kunt u een meubelstuk naar wens laten aanpassen zoals een andere kleur, maat of stoffering. Bekijk als voorbeeld onze Salida stoelen.

 

 

 

Foto's woonwinkel Amsterdam