Woonwinkel Enschede Rofra Home
Enschede

Woonwinkel Rofra Home Woonplein Enschede

De leukste meubelzaak in Enschede is Rofra Home en u kunt ons vinden aan het Woonplein Enschede. Hier kunt u in onze woonwinkel volop inspiratie opdoen. De vriendelijke medewerkers ontvangen u graag. U kunt alle tijd nemen om op uw gemak rond te kijken, een kopje koffie te drinken of u laten adviseren door vakkundige woonadviseurs. De woonstijlen zijn prachtig in beeld gebracht met veel aandacht voor het complete plaatje. Dat betekent dat er verschillende meubelhoeken in diverse stijlen zijn ingericht met woonaccessoires en decoratie. Zo proeft u telkens een andere sfeer in onze woonwinkel. 

ROFRA Home Woonplein Enschede
Schuttersveld 1C 
7514 AC Enschede
Tel: 053 20 70 033

Openingstijden feestdagen

Koningsdag: 10.00 - 17.00 uur
Hemelvaartsdag: 10.00 - 17.00 uur
1e pinksterdag: gesloten
2e pinksterdag: 12.00 - 17.00 uur

 

 

Meubelwinkel Enschede

Openingstijden Rofra Home Enschede

Maandag:    13.00 - 17.30 uur
Dinsdag:      10.00 - 17.30 uur
Woensdag:  10.00 - 17.30 uur
Donderdag: 10.00 -  21.00 uur
Vrijdag:        10.00 - 17.30 uur
Zaterdag:     10.00 - 17.00 uur
Zondag:       12.00 - 17.00 uur

Rofra Home Woonplein Enschede is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs bij onze meubelwinkel en laat u inspireren!

Woonboulevard Enschede

Maatwerk meubels

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van allerlei soorten meubels. Bijvoorbeeld voor een comfortabel bankstel, originele salontafel of voor een complete eethoek. Er zijn een aantal meubelstukken die in onze winkel een grote populariteit kennen. Dat zijn onder meer de Bogata bank en de Brighton bank, maar ook de Sacramento banken zijn gewild. Op het gebied van tafels vallen de Top Block tafels bij onze bezoekers goed in de smaak. Rofra Home produceert het grootste deel van de collectie in eigen beheer. Dat betekent dat wij u ook de mogelijkheid kunnen bieden om uw meubel op maat samen te stellen. Bijvoorbeeld door een tafel in andere afmetingen uit te voeren of door een lederen bankstel in de door u gewenste kleur te maken. Zo zijn er allerlei opties voor meubels op maat.

Meubelzaak Enschede

Kom gezellig bij ons langs!

Als u de kinderen meeneemt, kunt u er ook voor hen een leuk uitje van maken. Naast onze meubelzaak in Enschede is bijvoorbeeld de McDonalds gevestigd. Bovendien is er op de woonboulevard een grote speelgoedwinkel aanwezig van ToyChamp. Komt u met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid met parkeerschijf beschikbaar bij de woonboulevard. Het station is overigens nabij onze meubelzaak in Enschede gevestigd. Verder kunt u een bezoek aan onze winkel ook combineren met een uitstapje naar de gezellige binnenstad. Onze meubelzaak is goed bereikbaar en toegankelijk voor mindervaliden.  

 

 

 

Foto's woonwinkel Enschede