Eetkamerstoelen met leuning

Eetkamerstoelen met leuning

Eetkamerstoelen met leuning

Eetkamerstoelen met leuning bieden u natuurlijk net dat beetje extra comfort. Vooral als er lang en gezellig wordt getafeld, is het prettig af en toe even de armen op de leuning van de eetstoel te plaatsen en ontspannen achterover te leunen tegen de rugleuning. De uitstraling van eetkamerstoelen met leuning is uiteraard ook anders. Een dergelijke uitvoering past dan ook perfect in een grote eetkamer. Dan vallen de stoelen aan de eettafel namelijk meer op door de vollere uitstraling en juist niet weg in het zicht. De armleuning en rugleuning zorgen aan de eettafel bovendien voor meer zitcomfort en voor een meer ontspannen houding.

Eetkamerstoelen met leuning in allerlei stijlen

Eetkamerstoelen met leuning worden door Rofra Home in allerlei verschillende stijlen aangeboden. De variatie heeft niet alleen betrekking op het design, maar ook op de toepassing van materiaal en kleur. Als uw keuze op een eetstoel met leuning valt, heeft u in alle opzichten de mogelijkheid om met specifieke voorkeuren rekening te houden. Bijvoorbeeld met de voorkeur voor leer of stof en metaal of hout. Qua stijl geldt voor de eetkamerstoel met leuning natuurlijk dat er allerlei opties beschikbaar zijn, variërend van klassiek tot vintage en van minimalistisch tot origineel. Andere aspecten waarmee u rekening kunt houden, zijn onder meer de hoogte en de zitdiepte van de stoel net als met de hoogte van de rugleuning. Voor wat betreft de armleuningen geldt bovendien dat deze ook een bepaalde maat hebben en kort of wat langer zijn.

Eetstoel met leuning op maat voor u samengesteld

Rofra Home biedt een exclusieve meubelcollectie die grotendeels in Nederland in eigen beheer geproduceerd wordt. Wij bieden u echter ook de gelegenheid om een eetstoel met rugleuning en armleuning op maat te laten samenstellen. U kunt dan laten weten wat uw wensen zijn of op basis van een eetkamerstoel uit de collectie voor een net even andere uitvoering kiezen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3